Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaupajte trenutnemu dogajanju, saj je vse v najlepšem redu. V vas se skrivata moč in lepota, s katerima boste vse uredili. Le ne bežite stran od novosti ali odgovornosti. Najdite zaupanje vase in mirno hodite po življenjski poti. Namenjeni ste v pravo smer, četudi tega morda še ne vidite. Ko boste spoznali svoje poslanstvo in prepoznali, kako čudovita oseba ste, se bo vse postavilo na svoje mesto. Iz dneva v dan se bo razkrivalo, kako sposobni ste, s tem pa želi številne uspehe. Pomembno pa bo, da se vam ne poti ne bo mudilo.

Sporočilo pod številko 2

Če boste sledili svoji intuiciji, se bo vse postavilo na svoje mesto. Zavedajte se, da posedujete veliko moči in znanj, ki jim morate le še uporabiti na pravi način. Organizirajte se, naredite si urnik, saj boste tako lažje ujeli pravi ritem in začeli dosegati želeno. Vaši načrti in cilji se bodo uresničili, le ne ignorirajte tega, kar boste čutili. Če boste zanikali, kdor ste, boste potrebovali veliko več časa, da boste uresničili svoje sanje. Sledite svoji intuiciji in napredujte z malimi koraki – ti vas bodo pripeljali do velikih sprememb.

Sporočilo pod številko 3

Osredotočite se na svoja čustva, zlasti ponavljajoča se, saj vas bodo vodila k pomembnim spoznanjem. Če ste preobremenjeni, je zdaj pravi čas, da se distancirate in zazrete vase. Tako boste lažje dosegli želeno in ravnali v situacijah, ki vam bodo neznane ali težke. Čustva bodo močnejša, zato boste morali paziti, da vam ne bodo zameglila pogleda na dogajanje. Sprejmite pa tako pozitivne kot negativne občutke, saj boste tako postali celostna oseba, ki ne bo ničesar obžalovala oziroma je drugi ne bodo mogli čustveno raniti, saj boste natančno vedeli, kdo ste.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram