Kakšen bo začetek novega meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek januarja, nato pa se odločno lotite uresničevanja vseh zastavljenih ciljev. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek meseca bo prinesel nekaj pomembnih odločitev, ki bodo povezane z bolj uradnimi zadevami. Tu bo izjemno pomembno, kako boste pristopili, zato se nikar ne zanašajte samo na čustva, ampak na goli razum. Nikar se ne bojte sprejeti večjih sprememb, saj vas čaka nekaj lepega z možnostjo rasti. Pazite le, da ne boste preveč poveličevali preteklosti ali pozabili, kaj se zdaj dogaja. Z nogami bodite trdno zasidrani v sedanjosti. 

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, v katerem bodo v ospredju vaše ambicije. Ponudile se bodo nove priložnosti za rast in razvoj, zato jih sprejmite z odprtimi rokami in ne analizirajte preveč, kaj se lahko zgodi. Pomembno bo, da boste na začetku januarja izkoristili pozitivne ponudbe, nato pa postopoma in premišljeno delali korake naprej. Če boste pri tem stremeli k ravnovesju in ostali zvesti samemu sebi, se nimate ničesar bati. 

Sporočilo pod številko 3

Začetek januarja bo prinesel mešane energije, saj ne boste točno vedeli, katero pot izbrati. Na voljo boste imeli več možnosti, a nobena ne bo jasna, zato odločitev ne bo lahka. Dodatno »zmedo« bodo povzročili tudi drugi, saj bodo njihovi nasveti nasprotujoči. To bo otežilo izbiro naslednjega koraka, zato ničesar ne sprejemajte na podlagi strahu ali impulzivnosti. Vzemite si čas in vse temeljito analizirajte, pri tem pa pazite, da ne boste videli le negativnih aspektov. 

Sporočilo pod številko 4

Začetek meseca bo prinesel močna čustva in nekaj notranje razdvojenosti. Po eni strani boste hrepeneli po starem življenju in občutkih, ki so vas prevevali, po drugi strani pa si boste želeli svežega začetka. To bo vzbudilo nekaj negotovosti in čustvenega neravnovesja v prvi polovici januarja, zato pazite pri odločitvah povezanih z ljubeznijo. Če boste prehitri ali začeli posploševati, se boste opekli in si s tem nakopali nepotrebne težave.

Sporočilo pod številko 5

Na začetku meseca se boste morali distancirati od okolice in spoznati svoj resnični jaz. Če ne boste ustavili življenjskega ritma, bosta telo in duša postala zelo utrujena, posledice pa boste čutili na vseh življenjskih področjih. V preteklosti so se na račun tega že pojavile napake, zato si tokrat vzemite čas zase. Ne bo vam žal, saj se boste otresli starih bremen, navideznih ovir in obžalovanj. Četudi »ustavitev« koraka ne bo najlažja, to potrebujete, zato brez izgovorov!

    

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram