Kakšno angelsko sporočilo se skriva za vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano številko. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kakšno bo POLETJE 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1

Prav zdaj vas vodijo višje energije. Čas je, da poskrbite zase in se prepričate, da vaša energija in razpršena. Nameniti si morate toliko pozornosti in časa, kot ju namenjate drugim. Vaši Angeli vam želijo sporočiti, da vas slišijo in vam pošiljajo pozitivne, pomirjujoče energije. Prav tako vas spodbujajo, da se ne vračate z mislimi v preteklost in odpirate stare rane. Ste oseba, ki bo marsikaj naredila za drugega, a se tudi hitro navzamete njihove bolečine in žalosti.

Sporočilo karte pod številko 2

Zdaj je čas, da se osredotočite le na pozitivne misli in afirmacije. Vodniki vas vodijo in usmerjajo na pot, na kateri boste lahko opustili preteklost in se premaknili naprej. Ne smete se vračati k situacijam, ki so izrazito negativne. Ne ozirajte se na govorice, prepire in nesoglasja, ampak poskušajte ostati nevtralni in objektivni. Ne izbirajte strani. Angeli vas vodijo tudi k energijskemu zdravljenju – zavedajte se, da drugim ne morete pomagati, če vam samim primanjkuje energije.

Sporočilo karte pod številko 3

Ste oseba, h kateri se ljudje pogosto zatekajo za pomoč in napotke. Ste odprta knjiga, ko so v igri drugi in skrb zanje. Višje energije vas vodijo, da začnete skrbeti tudi zase, da se opolnomočite in prepoznate moč, ki jo drugi že poznajo. Potrebujete neke vrste potiska in zdaj je pravi čas za to. Naredite korak naprej na poslovnem področju, pri karieri in študiji ter ljubezni. Ne odzovite se prenaglo, zlasti ne samo na podlagi čustev.

Sporočilo karte pod številko 4

Ostanite prizemljeni, četudi boste bolj dovzetni za dogajanje okrog sebe in si veliko stvari jemali k srcu. Morda pogosto čutite krivdo, čeprav za to ni razlogov, ali se opravičite, ne da bi storili česar narobe. V vas se skriva moč, ki pusti izjemen vtis na drugih. Zdaj je idealen čas, da se lotite novih stvari in priložnosti. Če razmišljate o novostih, potem ukrepajte. Zdaj je čas! Ne sprejemajte dokončnih in trajnih odločitev, ampak prisluhnite svojemu srcu in intuiciji.

  

  

 

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram