Kakšen bo začetek meseca?

Preberite si, kakšen bo začetek AVGUSTA in kaj lepega vam bo prinesel. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

V nov mesec boste vstopili z novim pogledom na življenje. Spoznali boste, da se lahko postavite na prvo mesto in razvajate svojo dušo in telo. Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami, h katerim boste morali pristopiti preudarno in mirno. Ker si boste znali prisluhniti, bo ta naloga lažja, prav tako pa boste lažje izrazili, kaj si dejansko želite. Z boljšim odnosom s telesom, umom in dušo bo življenje postalo na splošno enotnejše. 

Sporočilo pod številko 2

Začetek meseca vam bo postregel z zanimivimi stvarmi. Najprej boste spoznali, da si lahko za vse vzamete čas, ne glede na to, kaj bodo drugi želeli. Vaša pravica je, da vse premislite, saj gre za vaše življenje. In ker boste bolj iskreni s samim seboj, boste lažje sprejeli odgovornost za svoja dejanja in napake. Manj bo vračanja v preteklost in analiziranja, kaj bi lahko drugače naredili. Svojo pozornost boste usmerili v sedanjost in kaj vse lahko zdaj ustvarite. 

Sporočilo pod številko 3

V začetku meseca bodo v ospredju čustva. Začeli jih boste jasneje izražati, kar bo pomembno vplivalo na odnose vseh vrst. Manj bo negotovosti in strahu, kaj občutki pomenijo. Ker se boste začeli sprejemati in biti pošteni do sebe, boste zacveteli in zasijali. Z drugimi se bo dinamika izboljšala, poleg tega pa bo manj nihanj in odstopanj. Vaša pričakovanja bodo na realnih tleh, zato tudi muhasti trenutki ne bodo porušili harmonije ali vas iztirili iz začrtane poti. 

Sporočilo pod številko 4

Začetek meseca bo prinesel globljo stopnjo razumevanja, kaj se dejansko dogaja okrog vas. Dobili boste jasnejši vpogled, zaradi česar se bodo določeni načrti opustili, a le za nekaj časa. Spoznali boste namreč, katere so vaše resnične prioritete in kaj si želite sami zase. Zaradi tega boste močnejši, bolj razbremenjeni in optimistični. Ker boste vedeli, kaj hočete in česa ne, boste za seboj pustili marsikatero nepotrebno prtljago.

     

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram