Kaj pokazati v prihajajočem obdobju?

Preberite si, kaj pokazati v prihajajočem obdobju, nato pa se prepustite energijam, da vas vodijo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec oktober, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem bo ključno, da ne boste tlačili svojih zamisli in svojega znanja. Izrazite se in bodite ponosni na vse, kar sta do zdaj dosegli. Če se boste prepustili domišljiji in ustvarjalnosti, boste ustvarili zanimive stvari, ki vam bodo na dolgi rok prinesle lepe nagrade – četudi ne bodo vse oprijemljive ali fizične, boste začutili, da vas je življenje nagradilo za ves trud in čas, ki ste ga vložili v realizacijo idej.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh pokažite svojo neustrašno in bistro naravo. Postavite se zase, za svoje vrednote in prepričanja. Ne glede na trenutne situacije lahko vztrajate pri tem, kar ste si zastavili, le na druge načine. Različne poti so vam na voljo, zato jih najdite. Ne ustavite se ob prvi oviri, ampak jo preskočite. Pri tem pa ne izgubite zaupanja vase in svoje sposobnosti. Do zdaj ste se vedno pobrali, ne glede na to, kakšna prepreka je bila pred vami – in tako bo tudi vnaprej: zmogli boste!

Sporočilo pod številko 3

Ostanite zvesti samemu sebi. Zaradi drugih nikakor ne smete pozabiti tega, kdo ste in kaj si želite postati. Če boste vztrajali pri svojih prepričanjih, a bili pri tem tudi odprti za nove informacije, vam bo uspelo doseči velike preboje ne glede na vse. Zaupanje vase bo ključnega pomena, saj boste tako krepili svojega duha, telo in dušo. Ne dvomite vase, a v primeru, da se negotovost pojavi, se z nekom pogovorite. Ne kopičite v sebi negativne energije, ampak jo spustite na plan.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh se zazrite vase in odkrijte nežnost. Predajte se nežnosti. Delite nežnost. Četudi je ne morete pokazati v obliki objemov ali fizičnih dotikov, jo lahko pokažete na številne različne načine. Zato ne ostanite ujeti v stare kalupe razmišljanja in delovanja, ampak jih presezite. Bodite ustvarjalni. Prepustite se energijam okoli sebe in se predajte ljubezni. Ta vas bo napolnila z novimi močni in optimizmom.

 

 

     

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram