Kaj morate v vsakdanjem življenju pokazati?

Preberite, kaj morate v vsakdanjem življenju pokazati, ne pozabite pa se obdati tudi z več odtenki barvne palete, ki vas je pritegnila. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Pokažite več strasti in moči. V naslednjih dneh bodite odločni in pogumni. Ne bojte se izraziti svojih misli, saj bodo padle na plodna tla. Zazrite se vase in poiščite življenjski žar, ki ste ga nekoč imeli. Bodite pa pazljivi, da ne boste preveč impulzivni ali trmasti. Pomembno je, da najdete ravnovesje v življenju, saj boste tako lažje uskladili vsa področja: v ljubezni boste izrazili čustva, v poslu sposobnost in znanje, zasebno pa začutili več zagona in motivacije.

Sporočilo pod številko 2

Sprostite se. V naslednjih dneh (brez izgovorov) najdite čas zase, svojo dušo in telo. Obnovite svojo energijo in moč, saj boste tako lažje premagali vse, s čimer se boste srečali, pri tem pa se iz vsega nekaj naučili. Prav tako si vzemite čas in razmislite o svojih željah in upih. Jih negujete in razvijate? Ali ste kakšne sanje opustili? Zdaj je čas, da analizirate točko, na kateri ste, in ponovno najdete zaupanje v to, kar počnete. Pazite pa le, da boste ves čas prizemljeni.

Sporočilo pod številko 3

Prisluhnite intuiciji in prepoznajte svoja resnična čustva. V naslednjih dneh pustite, da vas vodi srce, ne razum. To ne pomeni, da ga morate ignorirati, ampak da pustite, da srce spregovori. Dovolite si biti nežni in čustveni, saj se tako v vas ne bo kopičila negativna energija. Prepoznajte v sebi vrednost in moč, a tudi čustveno stran. Svojim ljubljenim pokažite, kdo ste – pokažite jim svojo celoto. Edino, na kar morate paziti pa je, da vas ne bo preveč zaneslo v sanjski svet.

     

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram