Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno obdobje je pred vami, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Šestica palic

Čaka vas obdobje veselja in zadovoljstva. Breme, ki vas je spremljalo že nekaj, se bo razrešilo. Uvideli boste svetlo luč glede celotne situacije, zaradi česar boste dobili dodatni zagon za naprej. V naslednjih dneh vas bo redko kaj ustavilo, zato ostanite na poti, ki jo boste izbrali. Ne praznujte pa predolgo, saj se boste morali ponovno soočiti s pomembnimi odločitvami. Če boste znali situacijo analizirati, bo naslednja preizkušnja veliko lažja.

Sporočilo pod številko 2 – Cesarica

Najdite strast in ustvarjalni navdih. K stvari, ki vam povzroča skrbi, pristopite popolnoma drugače. Upajte si razmišljati izven okvirjev, pri tem pa prisluhnite, kaj vam srce govori. Sprejmite energije okoli sebe, potopite se vanje, saj boste tako lažje našli rešitev, na katero čakate. Ta bo prišla, od vas pa bo odvisno, v kolikšni meri jo boste izkoristili. Prepoznajte svoje darove, svojo moč in čarobnost ter to pokažite tudi drugim.

Sporočilo pod številko 3 – As kelihov

Ne bežite pred možnostjo, da bi se zadeva, ki vas bremeni, drugače razvila. Zdaj je čas, da sprejmete drugačne izide. Prisluhnite svojim občutkom, ki vam pravijo, da pojdite naprej in se ne oklepajte starega in znanega. Zdaj ni čas, da bi bili vztrajali pri starih načinih delovanja. Tvegajte. Bodite drzni, a premišljeni. Ne izgubite stika s trdnimi tlemi. Uživajte v zmožnosti, da se lahko odločite in da vam je na voljo raznolika paleta izbir.

Sporočilo pod številko 4 – Dvojka mečev

Če si boste še naprej zatiskali oči pred resnico, se bodo stvari zaostrile. Zdaj ni čas, da bi se pretvarjali, da bo zadeva izginila samo zato, ker se z njo ne želite soočiti. Sprejeti boste morali odločitev, kako naprej in se pri tem ne izgovarjati na druge. Vi ste dovolj močna oseba, da se odločite, v katero smer boste naredili naslednji korak. Soočite se z resnico, sprejmite lekcije, ki so vam na voljo, nato pa se odločite. Brez oklevanja.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

LJUBEZENSKA TAROT NAPOVED

Bo nekaj sproščenega preraslo v pravo ljubezen? Se bosta ti in tvoja ljubljena oseba odločili za korak naprej? To lahko ugotoviš samo na en način...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram