Kako k sebi privabiti ljubezen?

Preberite, kakšno sporočilo ljubezni se skriva pod številko. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

 

Sporočilo pod številko 1

V dnevnik zapišite, kaj si želite. Svoje želje (naj ne bodo preveč natančne) prenesite v realnost tako, da jih zapišete. Zraven narišite simbole, kaj si želite z osebo početi, zapišite pa tudi, česa si ne želite in kako bi to premagali. Ko boste osredotočeni na vse vidike, ne samo to, kar si želite, boste lažje sprejeli razlike med vami in (potencialno) ljubljeno osebo. Tako boste tudi pri sebi lažje sprejeli napake ali pomanjkljivosti, s čimer bo odnos trdnejši.

Sporočilo pod številko 2

Če ste samski, živite, kot da ste zaljubljeni. Če pa ste vezani, a primanjkuje strasti, pa ponovno zanetite planem ljubezni tako, da pomislite, kako ste se počutili, ko ste se zaljubili v svojo ljubljeno osebo. Več se smejte, poslušajte sanjsko (zaljubljeno) glasbo in dovolite, da vas zaljubljeni pari okoli vas navdihnejo – da vam pokažejo, da je ljubezen dosegljiva, ne glede na morebitne slabe izkušnje v preteklosti.

Sporočilo pod številko 3

Delite ljubezen! Ne glede na to, kje ste, pustite, da vas objame energija ljubezni, sočutja in harmonije. V vsako situacijo poskušajte vnesti kanček tega, saj boste tako k sebi privabili več take energije. Širite dobro voljo in ljubezen v okolico: premislite o prostovoljstvu, pomoči ljudem, ki to potrebujejo. Vsa ta dejanja bodo okrepila energijo ljubezni, zaradi česar vas bo vesolje lažje nagradilo in vam v zameno za ves trud poslalo ljubezen.

Sporočilo pod številko 4

Znebite se blokad! Delajte na tem, da se otresete omejujočih prepričanj, starih čustvenih zamer in – najpomembnejše – vseh stvari, ki vas spominjajo na nekdanjo ljubezen. Vse, kar ne potrebujete, zavrzite ali podarite. Ne oklepajte se spominov, ampak se raje osredotočite na to, kaj se zdaj dogaja in kaj lahko ustvarite. To pa je nov odnos, v katerem boste ustvarili nove spomine. Ne pustite, da bi vam preteklost stala na poti do srečnega odnosa.

Sporočilo pod številko 5

Ljubite se! Začnite pri sebi. Dokler ne boste ljubili osebe, v katero ste zrasli, boste k sebi težje privabili nekoga, ki vas bo resnično ljubil. Vse se začne pri vas, zato sreče ne iščite zunaj sebe, ampak v sebi. Ko se boste sprejeli in bili sproščeni v svoji koži, bo energija ljubezni začela pritekati v vaše življenje in vam prinesla nove priložnosti. Zatorej brez izgovorov! Pokažite si, da se imate radi in se veselite vsega, kar ste sami s seboj doživeli.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram