Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno bo leto 2023, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začetek leta bo prinesel nove občutke. Ti vas bodo vodili na pravo pot, zato jim lr sledite in pojdite naprej. Ne bojte se novega in neznanega, saj se tu skrivajo načini, s katerimi boste osebnostno napredovali in s tem dosegli uspehe na vseh področjih udejstvovanja. Četudi vam bo na začetku morda malce neprijetno, naredite nekaj novega – na življenje poglejte s svežimi in radovednimi očmi. Presenečeni boste, kaj vse boste spoznali. 

Sporočilo pod številko 2

Začetek leta bo zahteval nekaj več osredotočenosti in pripravljenosti na ukrepanje.  Srečali se boste z oviro ali dvema, vendar se bo vse ugodno razrešilo, če boste k stvarem pristopili realno in preudarno. Ključno pri vsem dogajanju bo, da boste z nogami na trdnih tleh in da se boste ves čas zavedali, da ste močna in sposobna oseba. S tem si boste zagotovili, da bodo vsi projekti, ki se jih boste lotili, uspešno zaključeni. 

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje sreče in zadovoljstva, kar vas zna malce presenetiti, saj so bili pretekli tedni zaznamovani s preizkušnjami. Vaš trud bo končno poplačan. Začetek leta vas bo pripeljal do točke, kjer vam bodo odprta marsikatera vrata. Ponudila se bo priložnost, da uporabile svojo modrost in izkušnje ter dosežete vse, kar si želite. Seveda vse korak za korakom, brez prehitevanja ali iskanja bližnjic. 

Sporočilo pod številko 4

Začetek leta bo prinesel nekaj več sprostitve in prostega časa. Končno si boste lahko obnovili zaloge svoje energije. Marsikaj boste uspešno premagali, saj bo več optimizma in motivacije za nove dosežke. Z ovirami, s katerimi se boste srečali, se boste odločno spoprijeli in spoznali, kako sposobni ste v resnici in kaj vse zmorete. To bo nežno pobožalo vašo dušo, kar se bo odražalo na vseh področjih udejstvovanja. 

Sporočilo pod številko 5

Začetek leta vas bo soočil z resnico. Nekatere stvari se bodo pokazale v drugačni luči, kar bo prineslo nekaj čudnih občutkov, a vas bo na koncu vse to osvobodilo. Rešili se boste težkih bremen in okov, ki so vas zadrževali pred napredkom. Teh spoznanj se nikar ne bojte, saj bodo omogočili rast in naredili prostor novim, boljšim stvarem. In v novem letu bo zanje zelo veliko priložnosti, če boste le ostali odprti zanje.

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram