Kaj morate spoznati?

Preberite si, kaj morate spoznati, da boste zaživeli iskreno življenje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka spomladi, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zazrite se vase in si priznajte, da ste sposobni marsičesa. Številne večje težave so premagane in tudi prihajajoče izzive boste rešili. To ne pomeni, da se lahko v naslednjih dneh sprostite. Ostanite pozorni na dogajanje okrog sebe. Želeni cilj je tik pred vami, le še nekaj lekcij morate spoznati. Med njimi bo najpomembnejše spoznanje, da ste močni in da lahko nekaj naredite. Le bolj se osredotočite nase in ne na druge, saj ste vi odgovorni za svoje življenje. 

Sporočilo pod številko 2

Odkriti morate, da vedno ne morete dobiti tega, kar si želite, zato ne dramatizirajte ali pretiravajte. Pred vami je obdobje, ki vas bo na vsakem koraku učilo, da morate pustiti stvarem, da se razvijejo po svoje in da ne morete na vse vplivati. Ko boste to sprejeli, se boste otresli težkega bremena, zaradi česar bo življenje postalo svetlejše. Naj vas porazi in neuspehi ne definirajo – ne pustite, da vas prevzamejo negativni občutki, ampak tem recite odločen »ne«. 

Sporočilo pod številko 3

Spoznati morate, da ste močna oseba, ki lahko spremeni svojo življenjsko pot. Zdaj je pravi čas, da analizirate točko, na kateri ste, in varčujete s svojo močjo, dokler vse še ocenjujete. Pred vami so nove priložnosti, ki jih zagrabite, a se zavedajte, da je to le prvi korak. Dokler ne boste imeli načrta, ne tvegajte in ne bodite lahkomiselni. Spremembe boste dosegli, a ne z naglico. Stremite k ravnovesju, saj bo to ključ do uspeha. 

Sporočilo pod številko 4

Ste čustveno bitje, zato ne bojte pokazati, kaj čutite. Pazite pa, da vas čustva ne bodo vodila pri sprejemanju odločitev. Pazite se neracionalnosti, saj vas bo ta vodila k napačnim odločitvam. Najdite ravnovesje oziroma spoznajte, kdaj je čas, da pokažete svoja čustva (in komu) in kdaj ne. Nikar pa jih ne tlačite: vedno stremite k temu, da ste iskreni do sebe in občutkov, saj boste tako zaživeli bolj iskreno in resnično življenje. 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram