Na kaj se morate osredotočiti?

Preberite si, kaj prinaša prihajajoče obdobje in kakšne spremembe ter preobrati vas čakajo na začetku leta 2024. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju se boste morali osredotočiti na svoje cilje in na dejanja, ki ste jih storili v želji, da bi jih dosegli. Pomembno bo, da boste znali odpreti oči, sprejeti resnico in odgovornost za vse odločitve. To bo ključnega pomena, saj boste le tako lahko manifestirali želeno in leto začeli uspešno. Ambicij vam ne bo zmanjkalo, če boste ohranili zastavljeni ritem in ne ignorirali znamenj, ki jih boste na poti srečali. 

Sporočilo pod številko 2

Da boste lahko uresničili načrte, se boste morali vrniti k osnovam in se osredotočiti na podrobnosti. Določene stvari so se naredile pravilno, žal pa so se nekatere spregledale, zato bo ključnega pomena, da ničesar ne boste prepustili naključju. Četudi ne bo prave energije, da bi naredili analizo preteklih dejanj, se boste morali k temu spraviti, sicer uspeh ne bo tako velik in dolgotrajen, kot bi lahko bil. 

Sporočilo pod številko 3

Osredotočiti se boste morali na vse dejavnike, ki so okrog vas oziroma so povezani s tem, kar si želite ustvariti. Vsaka odločitev bo (so)vplivala na razvoj, zato ničesar ne sprejemajte impulzivno ali zato, ker so vam drugi tako svetovali. Vse bo morali priti iz vas, sicer se boste v prihodnje tolkli po glavi, zakaj niste bili zvesti do svojih vrednost in načel oziroma zakaj si niste vzeli čas in premislili, kaj si sploh želite – ter na kakšen način! 

Sporočilo pod številko 4

Času boste morali dati čas. Zdaj ni čas za hitra dejanja ali iskanje bližnjic, zato se osredotočite na to, kar vam govorita srce in razum. Vsakemu posebej prisluhnite, saj je to ključ do manifestacije vsega, kar si želite. Ne ignorirajte ju le zato, kar se vam na trenutke ne da potruditi. Če danes ne bo pravi dan za dejanja, bo to jutri. Nikar pa ne prelagajte v nedogled! Koristno bo, da si boste vzeli čas za obnovitev energije, naj pa to ne bo izgovor, zakaj se nečemu ne morete posvetiti.

    

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram