Na kaj morate biti bolj pozorni?

Preberite, na kaj morate biti bolj pozorni, nato pa odločno stopite korak naprej in začnite uresničevati vse svoje cilje - a počasi, da ne boste izpustili pomembne lekcije. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v aprilu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem stvari ne bodo takšne, kot bodo delovale na prvi pogled. Pomembno bo, da boste pripravljeni pogledati z drugega zornega kota, saj boste tako spoznali, kje se skrivajo nove priložnosti za napredek. Prav tako bodite pripravljeni, da boste stopili stran od določenih želja in ciljev, da na ta način osvežite perspektivo. Potrebujete svežino, da se ne boste ujeli v vzorce, ki sicer prinašajo želeno, a ne omogočajo, da bi izkoristili svoj poln potencial.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju boste morali paziti, da se ne boste prehitro ustrašili ugodnih priložnosti, ali pa se prepustili negativizmu. Stvari so lahko dobre, če boste to dopustili. Zato si upajte na svet pogledati s pozitivnimi očmi in dovoliti, da vas življenje preseneti. Če ne boste v vsem videli slabega ali začeli razmišljati, kaj gre lahko narobe, boste spoznali veliko novih lekcij, ki vas bodo opolnomočile in prinesle novo zaupanje vase, ljudi, ki vas obkrožajo in prihodnost.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh ne izgubite zaupanja in vere vase. Ste na poti, ki vas bo preizkušala, a če boste ostali zvesti samemu sebi, vam bo uspel veliki preboj. Nikar ne vrzite puške v koruzo, če se stvari ne bodo uresničile oziroma odvijale po pričakovanjih. To so le ovire in lekcije, ki jih morate sprejeti, da si boste zagotovili trdno prihodnost. Če ne boste vi zaupali vase, bo tudi okolica težje, zato se vprašajte, kaj vam preprečuje, da bi pokazali upanje, zaupanje in vero v to, kdo ste.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za osebno Tarot napoved,  personaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja. Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram