Na kaj morate biti bolj pozorni?

Preberite, na kaj morate biti bolj pozorni, nato pa odločno stopite korak naprej in začnite uresničevati vse svoje cilje - a počasi, da ne boste izpustili pomembne lekcije. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka DO KONCA LETA, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem stvari ne bodo takšne, kot bodo delovale na prvi pogled. Pomembno bo, da boste pripravljeni pogledati z drugega zornega kota, saj boste tako spoznali, kje se skrivajo nove priložnosti za napredek. Prav tako bodite pripravljeni, da boste stopili stran od določenih želja in ciljev, da na ta način osvežite perspektivo. Potrebujete svežino, da se ne boste ujeli v vzorce, ki sicer prinašajo želeno, a ne omogočajo, da bi izkoristili svoj poln potencial.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju boste morali paziti, da se ne boste prehitro ustrašili ugodnih priložnosti, ali pa se prepustili negativizmu. Stvari so lahko dobre, če boste to dopustili. Zato si upajte na svet pogledati s pozitivnimi očmi in dovoliti, da vas življenje preseneti. Če ne boste v vsem videli slabega ali začeli razmišljati, kaj gre lahko narobe, boste spoznali veliko novih lekcij, ki vas bodo opolnomočile in prinesle novo zaupanje vase, ljudi, ki vas obkrožajo in prihodnost.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh ne izgubite zaupanja in vere vase. Ste na poti, ki vas bo preizkušala, a če boste ostali zvesti samemu sebi, vam bo uspel veliki preboj. Nikar ne vrzite puške v koruzo, če se stvari ne bodo uresničile oziroma odvijale po pričakovanjih. To so le ovire in lekcije, ki jih morate sprejeti, da si boste zagotovili trdno prihodnost. Če ne boste vi zaupali vase, bo tudi okolica težje, zato se vprašajte, kaj vam preprečuje, da bi pokazali upanje, zaupanje in vero v to, kdo ste.

Sporočilo pod številko 4

Bodite pozorni na osebe, ki bodo na novo vstopile v vaše življenje. Vse ne bodo vredne vašega brezpogojnega zaupanja, zato jim tega nikar ne dajte. Raje si vzemite čas, da situacijo in osebo dodobra spoznate, šele nato pa se odločite, kaj boste z njenimi obljubami in predlogi naredili. Zavedajte se, da ste vi odgovorni za svoja dejanja, zato ne dovolite, da bi kdorkoli pritiskal na vas ali se želel odločiti namesto vas.

  

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram