Kako vzpostaviti ravnovesje?

Preberite si, kako ta trenutek vzpostaviti ravnovesje v svojem življenju. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v juniju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Vzemite si več časa zase in svoje cilje. Razmislite, kaj si pravzaprav želite doseči in začnite na začetku. Najprej realizirajte eno željo, nato drugo, sicer se boste ujeli na točki, kjer bo veliko nedokončanega, v vas pa se bosta kopičili negotovost in zmeda. Čas je, da se postavite na prvo mesto in se zazrete globoko vase. Pri tem vam bodo pomagali tudi vijolični odtenki, ki vam bodo »odprli« misli. 

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, v katerem bo pomembno, da se ne boste upirali domišljiji in ustvarjalnosti. Pustite jima prosto pot, saj se boste na ta način znebili marsikatere potlačene energije, ki vzbuja občutek pomanjkanja. Z oranžnimi in rumenimi odtenki si popestrite vsakdan, pri tem pa naj vas spremlja tudi posebna afirmacija »prepuščam se svojim občutkom in čustvom«. Ko ne bo več zavor, boste začutili lahkotnost in mir. 

Sporočilo pod številko 3

Začnite se jasno izražati. Ne tlačite občutkov in ne požirajte besed, saj to povzroča kopičenje negativne energije v telesu. Zdaj je čas, da spregovorite resnico in pokažete, kdo v resnici ste. Dovolj je bilo skrivanja in čakanja, da se bo nekaj zgodilo. Otresite se notranjih zavor oziroma glasov, ki vam govorijo, da vaše mnenje ni dovolj pomembno ali močno – ker je. Vaš glas je pomemben, zato ga uporabite. Pri tem pa se oprite tudi na moč modre barve. 

Sporočilo pod številko 4

V prihajajočem obdobju v vsakdan vnesite več nežnih rožnatih odtenkov. Ko se ne boste obremenjevali z vsemi tegobami sveta, ampak se osredotočili na stvari, ki vam vzbujajo tople občutke, se bo vaša energija poravnala, posledično pa tudi odnosi. Nikar ne trmarite in ne vztrajajte pri nečem le zato, ker se bojite pokazati svojo nežnejšo plat osebnosti. V naslednjih dneh to storite, saj vam ne bo žal. 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram