Devet nasvetov, kako uspeti na poslovnem področju

Vsi smo se kdaj znašli v situaciji, kjer nam na eni rami sedi majhen angel, na drugi pa majhen hudič. V uho nam šepetata, kaj naj bi storili in česa ne, pri tem pa imata oba drugačna pogleda na to, kaj se nam dogaja in kako moramo postopati. Ena pot se nam zdi lahka in prinaša hiter uspeh, druga pa težka, polna ovir in trdega dela. S pravo usmeritvijo in življenjskim ravnovesjem vam bo uspelo najti uspeh. Pridobivali boste na volji in motivaciji, lažje si boste zastavili cilje in se jih držali ter premagali omejujoče vzorce razmišljanja. In kot ključno: naučili se boste osredotočiti na to, kar si želite vi doseči. Preberite si devet nasvetov, kako uspeti.

Kaj vam uspeh pomeni?

Vsi imamo svoja prepričanja o tem, kaj uspeh pomeni in kako izgleda, ne pripelje pa nas vedno do tistega, kar si želimo. Prepogosto se zatekamo k določeni podobi in ustaljenim načinom doseganja realizacije načrtov, ki pa niso nujno osebna. Lahko se zgodi, da sledimo prepričanju ali razmišljanju, ki nam je tuje, a smo ga ponotranjili. To ni sprejemljivo. Vzemite si čas in razmislite, kaj vam uspeh pomeni in kaj si sploh želite v življenju doseči. Sledite svojim sanjam ali sanjam nekoga drugega?

Osredotočite se na rešitve

Zapomnite si, da vedno obstaja rešitev za težavo, le poiskati jo je treba. Ne skriva se vedno pred očmi. Osredotočite se na sporočila višjih energij in prisluhnite svoji intuiciji. S pozitivnimi vibracijami in višjim zavedanjem boste hitro našli izhod iz težav. Prav tako je pomembno, da delate na samozavesti. Ko boste resnično verjeli, da lahko dosežete karkoli, vam bo uspelo. Za vsako težavo obstaja rešitev, le najti jo moramo.

Komunikacija

Eden izmed pomembnih dejavnikov uspeha je komunikacija. Spodobnost, da znate izraziti sebe in svoje želje bo prinesla spoštovanje in uspeh. Upajte si stopiti v ospredje, pokažite svoje znanje in sposobnosti. Če česa ne veste, vprašajte. Ne ostanite v ozadju ali tišini. Opozorite nase, pripravljeni pa bodite tudi na konstruktivno kritiko.

Soočite se s svojimi strahovi

Mi bo uspelo? Ali naj sprejmem dodatno delo? Bom napredoval/a? Velikokrat nam strah pred neznanim ali pred neuspehom prepreči, da bi se izkazali in tvegali. Bojazen pred odgovornostjo in izgubo dela nas drži na enem mestu. Ne moremo se premakniti naprej, saj uspeh povezujemo z denarjem, avtoriteto in statusom. Ko se boste znašli na mrtvi točki, analizirajte pot, ki vas je do sem pripeljala. Poiščite tudi nasvet osebe, ki se vam zdi kompetentna in odgovorna. Ne bojte pa se vprašati zakaj vztrajate pri delu, ki vas ne veseli oziroma zakaj ne pokažete svoje moči.

Nehajte se ozirati na druge, ne poslušajte njihovih mnenj

Vsi, s katerimi se družite ali ste v stiku, so z vami zagotovo delili svoje mnenje in vam svetovali, kako bi morali živeti svoje življenje. Poslušanje nasvetov drugih ali njihovi vplivi na vas vam lahko zameglijo pogled, kaj morate storiti. Izgubite lahko rdečo nit, začnejo se pojavljati problemi. Ko boste spoznali, da ste vi odgovorni za svoje življenje in da imate moč odločanja, sprejemanja lastnih odločitev, vam bo uspelo. Ker ne boste več potrebovali potrditve drugih, boste odkrili, kaj si želite delati in kje se v prihodnosti vidite. Zapomnite si, da se iz slabih odločitev lahko naučite pomembnih lekcij.

Bodite odprti za kritiko, če se želite izboljšati

Na poti k uspehu boste srečali veliko nasvetov in kritik s strani prijateljev, kolegov in sodelavcev. Vsako besedo in mnenje boste morali razvrstiti in ugotoviti, ali gre za konstruktivno kritiko ali kritiziranje brez ponujene rešitve, kako se izboljšati. Vse zbrane informacije predelajte, nato pa se odločite, katere boste sprejeli in katere nasvete boste upoštevali.

Vzemite si čas za sprostitev

Na poti k uspehu si morate znati vzeti čas zase in se sprostiti. Tako boste ohranili visok nivo energije. Čez teden boste lažje sprejeli naloge, produktivnost in motivacija se bosta povečala.

Bodite odprti za nove izzive

Skozi premagovanje izzivov boste odkrili veliko novega o sebi. Naučili se boste stopiti iz območja udobja in tvegati. Prekinili boste rutino, ne boste se zadrževali le na področju varnega in znanega. Edini način kako razširiti svoje znanje, odkriti in izboljšati svoje spodobnosti, je skozi neodkrita področja osebnosti.

Postavite si prioritete

Katere so vaše prioritete? Kaj si želite doseči? Kaj morate storiti danes? Naredite si seznam opravil, ki jih morate narediti. Najpomembnejše naloge naj bodo na vrhu seznama. Prav tako razmislite o kratkoročnih in dolgoročnih ciljih ter spremljajte napredek. Vsak dan znova ocenite, kako blizu ali daleč ste uspehu.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram