Kako se bo razpletla zadeva, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Sedmica palic

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali paziti na okolico oziroma vse ljudi, ki so vpletene v zadevo, ki vam trenutno povzroča največ skrbi. Paziti boste morali na svoje besede in dejanja ter biti pripravljeni tvegati. Če se boste ustrašili »konkurence« oziroma poskusov, da bi vam prišli pod kožo, boste težje dosegli želeno. Naj vas strah pred neznanim ne ustavi. Pripravite se na borbo, bodite odločni, pri tem pa pazite, da vaša energija ne bo trpela. 

Sporočilo pod številko 2 – Visoka svečenica

Prisluhnite intuiciji. Dokler boste delovali proti njej, se boste lovili v začaranem krogu in z vedno istimi težavami. Zdaj je čas, da se za trenutek ustavite, si naberete novih moči in se poglobite vase. V vas se skrivajo številni odgovori, a dokler si ne boste zaupali in podcenjevali svoje sposobnosti, ne boste mogli doseči želenega. V naslednjih dneh bodite močni in se pripravite, da boste pokazati svojo pravo moč. 

Sporočilo pod številko 3 – Hudič

Preveč časa se že ukvarjate z enimi in istimi stvarmi ter dejavniki, zato vam je pot do želenega onemogočena. V kratkem boste morali sprejeti velike spremembe, sicer boste ostali na poti, kjer boste videli želeno, a bo le-to nedosegljivo. Naredite ta odločilni korak naprej in si priznajte resnico. Opustite omejujoča prepričanja in navade ter si dovolite preizkusiti nekaj novega. Najpomembnejše pa je, da s tem ne zavlačujete! 

Sporočilo pod številko 4 – Osmica kelihov

Zadeva, ki vam povzroča skrbi, se je močno zapletla in ne bo kar tako dosegla želene ravni. Morali boste temeljito premisliti, kaj si sploh želite in ali je vredno vztrajati pri tej zadevi. Če bo odgovor ne, takoj naredite korak stran in se posvetite drugim stvarem. Če bo odgovor da, pa si najprej vzemite čas, da zadihate in tako objektivno pogledate na situacijo, v kateri ste se znašli, in se pripravite na določene žrtev – te v smislu, da vseh pričakovanj ne boste mogli uresničiti.

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram