Kako zapeljati osebo glede na njeno astrološko znamenje - 1. del

Nekaterim se bodo zdeli nasveti klišejski, spet drugim zanimivi, vendar se morate zavedati, da ima vsako astrološko znamenje svoje osebnostne lastnosti bolj intenzivno razvite kot drugi. Če se osredotočimo na to, lahko najdemo koristne načine, kako zapeljati določeno astrološko znamenje s tem, da se jim pove (ali prikaže), kaj si želijo slišati oziroma videti.

Oven

Ovnom se največkrat zaustavi že pri samih pohvalah in komplimentih, čeprav jih tudi sami potrebujejo za to, da vedo, kako edinstveni so oziroma da se pomirijo. S tem si lahko povečate njihovo zaupanje. Vendar pa pri njih vsi komplimenti in pohvale ne zaležejo. Ovni so zelo pametni in zlahka zaznajo, kdaj se jim laže ali zgolj pretirava, zato previdno! Torej ko jim boste skušali dati kompliment, boste morali najti nekaj zelo osebnega ali nenavadnega o njihovi osebnosti, saj jim boste tako lahko dali vedeti, da ste se poglobili vanje in da jih resnično cenite.

Ovni imajo radi neposredne in strastne ljubimce, ki jih postavljajo pred nove izzive. Ne prenesejo pa ljudi, ki se vedno znova žrtvujejo, godrnjajo in ne pokažejo tiste iskrice. Bolj kot ste dinamični in živahni do osebe rojene v znamenju ovna, bolj bo pokazal svoje zanimanje do vas. Radi imajo, da se občutki in ideje delijo neposredno, saj ne marajo oseb, ki so pasivno-agresivne ali vse analizirajo.

Pomembno je tudi, da veste, da oni ne naredijo vedno prvega koraka, zato boste morali dati kdaj svoj ego na stran in sami narediti ta korak. Najbolj cenijo odkritost, zato je pomembno, da se jih ne »zavija v vatko« ampak se z njimi odkrito pogovori. Tudi če gre za kakršnokoli krivico ali skrivnost iz preteklosti, vam bodo ovni z lahkoto oprostili, dokler boste do njih iskreni. So pravični in individualni, kar pričakujejo tudi od svojega partnerja. Tudi če opazijo, da se do nekoga drugega vedete krivično, bodo hitro izgubili zanimanje za vas, ker stojijo za svojimi vrednotami.

Bik

Biki imajo radi dober smisel za humor, radi se smejejo in so sproščeni, zato jih na prvi zmenek peljite na lep, sproščen in poseben kraj. Radi imajo elegantne in skrbeče ljubimce, ki skrbijo za svoj osebni videz in počutje. Na začetku so nekoliko zadržani, saj se morajo naprej prepričati, da je vse iskreno in pristno. Preden bodo do vas pokazali posebno zanimanje, lahko preteče kar nekaj časa, zato bodite potrpežljivi ter jih poskusite dobro spoznati.

Ko bo oseba rojena v znamenju bika prepričana, da ste pravi zanjo, se bo njeno vedenje popolnoma spremenilo. Iz bika, ki okleva, se bo spremenila v »lovca«, ki si bo prizadeval, da vas zapelje ne glede na posledice. Biki so polni presenečenj, zato bodite pripravljeni na nepričakovano.

Biki so prav tako rojeni popotniki in zato se, če jih želite zapeljati, pogovorite z njimi o svojih preteklih potovalnih izkušnjah in avanturah. Zelo radi imajo predstavitve čudnih, zanimivih in tujih krajev, v katerih še niso bili, saj se v njim tako prebudi domišljija. Vas pa bo videl kot zanimivo in razburljivo osebo, s katero bo želel obiskati nove kraje.

Na splošno imajo biki zelo radi udobje in dobre stvari v življenju, tako da ne morete zgrešiti s tem, da zanje skuhate kakšen dober obrok. To bo njihovo pozornost takoj preobrnilo na vas. Če jih boste kdaj povabili k sebi, se obdajte z dobro glasbo in svečkami, da ustvarite posebno vzdušje. Kar pa še posebno vznemiri osebo rojeno v znamenju bika, je dobra vonjava oziroma parfum, zato poskrbite, da za to »piko na i«.

Dvojčka

Dvojčki se zaljubijo v osebe, ki jim predstavljajo intelektualni izziv. Zelo radi imajo intelektualno in duhovno komunikacijo oziroma povezavo. Literatura, filmi in glasba so njihove najljubše teme pogovora. Ker zelo radi delijo in izpopolnjujejo svoje znanje, potrebujejo za partnerja nekoga, ki je intelektualec oziroma ga vsaj zanimajo podobne stvari.

Imajo pa tudi brezmejno domišljijo in radi izražajo svojo ljubezen skozi umetniški način. S tem načinom izražanja ljubezni lahko pridejo na plan tudi ljubezenske pesmi. Če niste ravno romantični in umetniški tip človeka, dvojčki niso prava oseba za vas. Če začutijo podcenjevanje ali norčevanje iz njihovega truda, so lahko kaj hitro prizadeti in končajo razmerje, ne glede na vse.

Po drugi strani pa, če bi šli radi na čustveno potovanje, kjer lahko uporabite domišljijo za izražanje ljubezni, bo dvojček prava oseba za vas. Če gojijo zanimanje in čustva do vas, bodo naredili vse, da se počutite varno.

Dvojčki lahko govorijo ure in ure o stvareh, ki jih zanimajo. Če jim to dopustite, se bodo počutili, da so našli nekoga, ki ga skrbijo in zanimajo podobne stvari. Če ste bolj redkobesedni, ni dobra ideja, da se globlje povežete z njimi, saj bodo kaj kmalu zahtevali od vas, da spremenite svojo osebnost (da postanete bolj komunikativni), kar pa bo odnosu prineslo samo še dodaten pritisk in napetost.

Rak

Raki so najbolj občutljivo znamenje med vsemi astrološkimi znamenji. Pogosto so zelo materinski, zato jim lahko kadarkoli pokažete svojo ranljivost, saj vas bodo razumeli. Takoj vam bodo dali občutek, da vam lahko pomagajo tako čustveno kot fizično. Raki imajo že v sebi zasidrano empatijo in željo po pomoči ter zaščiti drugih, zato ne bodite presenečeni, če bodo izpolnili vaše čustvene potrebe, še preden jih boste dodobra spoznali.

Seveda pa raki niso tu samo, da bi dajali drugim, saj potrebujejo tudi veliko mero pozornosti. Vedeti želijo, da jim boste stali ob strani, ko vas bodo potrebovali. Pomembno je, da veste, da niso vezani na materialne stvari, zato niso zainteresirani za kakšna večja darila ali presenečenja, ampak bolj potrebujejo ob sebi osebo, ki je praktična in čustvena; torej svoja čustva pokažite tudi v obliki pomoči in dejanj, ne pa z materialnimi darili.

Ko se počutijo čustveno zavrte in prezrte, lahko storijo karkoli, da bi pritegnili vaše zanimanje. Vedno želijo biti v središču vaše pozornosti, zato bodo vedno znova to skušali doseč. Hitro se lahko počutijo zavrnjene in zlahka se jih lahko prizadene. Z njimi nikoli ne govorite površinsko ali hladno, ampak pokažite svojo ljubezen in razumevanje. Na ta način ne bo oseba rojena v znamenju raka nikoli  zapustila vaše strani, vedno vam bo stala ob strani.

Če želite zapeljati osebo rojeno v znamenju raka, ji morate pokazati ter dokazati pravo ljubezen in naklonjenost. Tako bo vedno ob vas. Ne poskušajte pa jih prelisičiti, ker imajo zelo visoko čustveno inteligenco in se vam lahko kaj hitro vse skupaj maščuje!

Lev

Levu je potrebna vaša pozornost. Če ga poskušate zapeljati, mu dokažite, da je prioriteta, da je na prvem mestu v vašem življenju. Vendar pa boste morali najti pravo mero tega. Če boste pretiravali, jim lahko hitro postane dolgčas in bodo začeli iskati razburjenje drugje. Levi se radi znajdejo pred novimi preizkušnjami. Povejte jim, kakšen je njihov pomen v vašem življenju in jih prosite, da vam pomagajo pri kakšnem hišnem opravilu ali pa pohvalite njegovo intelektualno ali umetniško žilico. Takoj boste začutili, kako privlačnost narašča.

Levi se morajo počutiti posebne in edinstvene v vseh pogledih. Ustrezite jim, saj vam ne bo žal. Odnosu se popolnoma posvetijo le, če vidijo, da so potrebni in so na prvem mestu.

Seveda pa vam bo to nemalokrat vzelo veliko energije. Pomembno je, da jim daste svoje spoštovanje ter občudujete njihove osebne vrednote in lastnosti. Lev se sprva prepriča, kaj čutite do njih in ne ustvari prevelikih pričakovanj. V odnosu naj ne manjka zabave, saj bo ta omogočila, da bo lev ohranil interes za vas in skupno prihodnost.

Devica

Device veliko dajo na higieno in čistočo. Do neke mere bi lahko celo rekli, da so malce obsesivno kompulzivne, zato je še posebej pomembno, da veliko tudi sami daste na higieno in da jim pokažete, da radi živite v lepem in čistem okolju. To bodo zagotovo cenile.

Ker imajo zelo analitičen način razmišljanja, se zavedajte, da vse, kar rečete ali naredite, redno analizirajo v svojih mislih. Ne smete biti površinski, ker vas v tem primeru ne bodo jemale resno. Device se zlahka zaljubijo v nekoga, ki je čustveno in intelektualno razvita. Pri njih ne oklevajte izpostaviti svoje skrite vidike osebnosti, ker bodo cenile vaš trud.

Na splošno device niso preveč samozavestne. Običajno skrivajo to pomanjkanje samozavesti in občutek nezadostnosti tako, da se fokusirajo na zunanje dejavnike in druge ljudi, pozabijo pa na svoje notranje potrebe in svoje edinstvene osebnostne lastnosti. Torej če si želite osebo rojeno v znamenju device bo pomembno, da poskušate spodbuditi pozitivne vidike osebnosti. To jim bo dalo veliko zagona, da naredijo vse, kar si želijo. Če boste uspeli devici dokazati, da se počuti varno, vam ne bo dala le same sebe, ampak vam tudi obljubila večno ljubezen.

 

  

 

LJUBEZENSKI POTENCIALI

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Se bo razvilo nekaj več? Te ljubi? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram