Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali čemu se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Luna

V naslednjih dneh boste začutili negotovost, nemir in tesnobo. Zadeva, ki vam povzroča skrbi, bo dobila drugačno podobo, kar vas bo iztirilo. Določene stvari bodo postale medle in zabrisane, dobili boste občutek, da se rešitev oddaljuje. Pomembno bo, da boste pazili na svoje odločitve in če je možno, določene prestavili za nekaj časa. Ste v fazi, ko se vse razkriva, zato dajte času čas. Ohranite zaupanje, da boste vse uredili, saj boste, le določeni koraki in ovire vas še čakajo.

Sporočilo pod številko 2 – Devetica novcev

Stvari se bodo začele razreševati. Našli boste pravi ritem, zaradi česar se bodo vsi vidiki življenja uskladili, s tem pa dosegli zaključek vsega, kar vas bremeni. Težave se bodo razblinile, razlog za to pa bo vaš način razmišljanja. Bodite pozitivno naravnani, saj bo to prineslo blagostanje in občutek izpolnjenosti. To pa bo odlična iztočnica, da dosežete rezultat, ki si ga želite. Pazite le, da se ne boste prenaglili, ampak vse temeljito premislili.

Sporočilo pod številko 3 – Trojka palic

Pred vami je obdobje, v katerem boste dobili priložnost, da raziščete neraziskane možnost, ki vam bodo nudile nov vpogled na situacijo. Bodite pripravljeni, da boste čutili paleto čustev: od olajšanja, presenečenja do osuplosti. To ni slabo, saj boste tako resnično spoznali svoja čustva glede te zadeve in si sami odgovorili, kaj morate narediti. Sprejmite vse ideje in si razširite obzorje, saj se boste tako v prihodnje izognili marsikateri (podobni) nevšečnosti.

Sporočilo pod številko 4 – As palic

Stvari ste pognali v tek. Ste na točki, ko boste lahko opazovali, kako se določene stvari razvijajo in kakšne možnosti so vam na voljo. Odlikuje vas oster um in prilagodljivost, zato ju izkoristite. Stvar, ki vam povzroča preglavice, se že razrešuje, bodite pa pripravljeni, da vse morda ne bo ostalo v tempu, v katerem se bo začelo. Čakajo vas nihanja, a tudi nova spoznanja, ki bodo odličen pridobitek vsemu znanju.

Sporočilo pod številko 5 – Dvojka kelihov

Še nekaj časa vas bo spremljala negotovost, kaj prihodnost prinaša. Vendar če boste preveč osredotočeni na to, kaj šele prihaja in manj na sedanjost, boste zamudili pomembne informacije, ki bi olajšale vaš trenutni položaj. Trdnost boste dosegli, če se boste osredotočili na to, kar se zdaj dogaja in se odločili, da boste zgradili trdne temelje. Ne glede na napake in slabe odločitve, ki se utegnejo pojaviti, pokažite zaupanje vase in moč. Izhajajte iz notranje moči.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram