Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Trojka palic

Zadeva, ki vas bremeni, se bo začela v kratkem razpletati. Začutili boste prve sadove svojega truda, z ramen se boste znebili pomembne teže. Nedavno nazaj ste s svojim dejanjem sprožili nekaj, kar vam bo prineslo zadovoljstvo in uspeh, zato premislite, kaj je bila ta točka preboja, saj boste v prihodnje tako lažje pristopili k podobni težavi. Ne zatiskajte si oči niti pred najmanjšimi stvarmi, saj so pogoste te najpomembnejše oziroma se v njih skriva ključ do rešitve. 

Sporočilo pod številko 2 – Šestica kelihov

Nehati si boste morali zatiskati oči in bežati pred (bolečo) resnico. Zadeva, ki vam povzroča skrbi, zahteva več vaše pozornosti, zato ji le-to namenite. Če boste prelagali in čakali na boljše čase, ali da vam nekdo priskoči na pomoč, se boste pošteno načakali. Čas je, da odložite »rožnata« očala in se soočite z realnostjo. Stvar boste uspešno rešili, če boste le imeli jasen pogled na to, kaj se dogaja, in vas ne bo strah prihodnosti ali potencialnih napak. 

Sporočilo pod številko 3 – Štirica mečev

Z diplomatskim pristopom boste našli ključ do rešitve težave, ki vas trenutno bremeni. Če boste preveč čustveni in se po nepotrebnem zapletali z okolico, se bodo stvari »napihnile« ter povzročile veš škode, kot si želite. Zdaj je trenutek za objektivnost, zato brez izgovorov poglejte resnici v oči. Čustva potisnite ob stran, saj boste lažje in hitreje dosegli rešitev, če boste razumski in prepoznali, da se v vas skrivajo vse lastnosti, ki vas bodo pripeljale do želenega. 

Sporočilo pod številko 4 – Zmernost

Najti boste morali ravnovesje. Glede zadeve, ki vas bremeni, ste ali preveč aktivni ali pa premalo. Ker so skrajnosti pogoste, ne dosežete želenih rezultatov oziroma ti niso dolgotrajni. Da se ne boste vedno znova in znova soočali s podobnimi problemi, najdite srednjo pot. Tu se skrivajo stvari, s katerimi boste dosegli želeni cilj in ki vas bodo obenem naučile pomembnih lekcij. Včasih bližnjice ali nagle odločitve ne prinašajo uspeha, zato glede tega malce umirite svoj pristop (ali ritem).

  

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram