Znamenja, da se vesolje trudi, da srečate pravo osebo

Iščete pravo osebo, resnično ljubezen? Potem ste se zagotovo že srečali z znamenji, a jih niste prepoznali. Najverjetneje ste zanemarili najgloblje duhovne vidike svojega življenja in ste zato »slepi« za določene stvari oziroma znamenja. To pomeni, da se ne zavedate, da vas vesolje poskuša usmeriti na pot k sorodni duši. Dobra novica pa je, da vse ni izgubljeno. Le odprite oči in poiščite znamenja.

 

V sebi začutite mir

Ko vas vesolje poskuša »potisniti« k pravi osebi, se zgodi nekaj zanimivih stvari. Ena od teh je nenaden in ogromen občutek miru oziroma pomirjenosti s samim seboj. Preteklost vas ne bremeni več, ampak ste se z njo sprijaznili. To spremembo opazijo ljudje okoli vas, poleg tega pa začutijo vašo miroljubno avro.

Sprejeli ste, da nobena bivša ljubezen ni bila tista »prava«

Spoznanje, da nobena nekdanja ljubezen ni bila prava za vas, je še eno znamenje vesolja. Četudi se sliši čudno, vam je vesolje pomagalo in vas spodbujalo, da se iz preteklih zvez naučite nekaj novega – da spoznate napake (svoje in tuje) ter se ne oklepate nečesa starega. Propadle zveze so vas (postopoma) naučile pomembnih lekcij in vam nudile razumevanje, kdo v resnici ste in kaj si resnično želite od svojega partnerja. Neuspeh je bil znak, da ste bili na napačni poti in da je čas, da spremenite svojo življenjsko smer. Če lahko na stare odnose pogledate kot na pomembno lekcijo in razumete, da niso bili pravi za vas, ste se že nekaj naučili in naredili korak naprej.

Ponavljajoči se dogodki

Se vam zdi, da se določeni dogodki ponavljajo? Lahko bi menili, da je to le naključje. A naključje se zgodi le enkrat in se ne ponavlja! Če večkrat vidite ali slišite določene stvari to pomeni, da vam vesolje poskuša nekaj sporočiti. Lahko, da je to ime vaše sorodne duše. Določeno ime lahko v življenju večkrat srečate, ne da bi za tem stal trden razlog. Morda ga boste slišali v pesmi, filmu, prebrali v knjigi ali prispevku. Vse to so lahko znamenja vesolja, ki vas usmerjajo k tisti »pravi« osebi.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

LJUBEZENSKA TAROT NAPOVED

Bo nekaj sproščenega preraslo v pravo ljubezen? Se bosta ti in tvoja ljubljena oseba odločili za korak naprej? To lahko ugotoviš samo na en način...

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram