Vsakodnevno povezovanje s samim seboj in osebno potjo

V modernem svetu se lahko hitro izgubimo in zmedemo, s tem pa izgubimo stik s samim seboj in svojo življenjsko potjo. Včasih je povezavo težko ponovno vzpostaviti, a če si vzamemo čas zase, svojo dušo in duha, bomo lažje stopili na pot, ki smo si jo izbrali, ne da bi pri tem kaj izgubili. In kako najti svojo pot?

Odgrnite zavese

Sonce ima neverjetno moč in čudovito energijo, zato zjutraj odgrnite zavese, globoko vdihnite in dovolite, da se vas dotakne sončna energija.

Preverite, kaj kupujete

Če bodo hrana in izdelki vsebovali več naravnih sestavin, se boste lažje prizemljili in prisluhnili sebi ter potrebam telesa in duha.

Simboli

Različne (spiritualne) simbole lahko uporabljate na nešteto načinov. Uporabite jih lahko pri kuhanji ali peki tako, da jih vtisnete v pecivo. Lahko si z njimi poslikate telo, svoje čevlje, oblačila, zidove itd.

Mantre

Mantre in afirmacije, ki si jih boste vsak dan ponavljali, lahko okrepijo vaš um in pomagajo, da ostanete v pozitivnem duhu ne glede na to, ali ste doma ali na delovnem mestu.

Čudovita narava

Svež zrak in narava pomembno vplivata na um, telo, duha in čustva. Kratek sprehod vas bo poživil, vaša pljuča pa napolnil s svežim zrakom.

Kristali in rastline

Če vas bo v službi ali pri vsakdanjih opravilih spremljal kristal, lahko s tem povečate svojo energijo in energijo ljudi, ki so okoli vas. Če vas pogosto obkrožajo negativne energije, bosta kamena strela in rožmarin nudila zaščito. Vso energijo, ki bo prišla do vas, boste lažje pretvorili v nekaj pozitivnega.

Čas zase

Včasih je izredno težko najti čas zase, a ko boste to storili, boste naredili nekaj izjemnega zase in svojo dušo. Že 5 minut na dan bo prineslo spremembe, ki si jih želite, zato ne oklevajte in najdite čas zase.

Glasba

Glasba bo pozitivno vplivala na vaše razpoloženje in energetske frekvenc. Poslušanje glasbe, ki dvigne vašega duha in vas sprosti, vam bo omogočilo, da se umaknete od zunanjega kaosa in sprostite.

Moč barv

Izbira barve oblačil ali dodatkov je zelo pomembna. Če vas v službi čaka pomemben sestanek, bo indigo barva prava izbira za vas. Če vas čaka razred prvošolčkov, ki jih morate navdušiti, pa se odločite za rumeno. Vsaka barva ima svoje vibracije in bo drugače vplivala na vašo energijo.

Sveče

Če boste prižgali svečo s pozitivnimi nameni, se boste lažje povezali z višjim jazom. Ko boste takšno energijo poslali v vesolje, vam bo le-to pomagalo in vas povezalo s čarobnostjo vsakdana.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram