Kakšne barve je vaša osebnost?

Ste se kdaj vprašali, zakaj delate nekatere stvari? Kaj vas dela različne od drugih? Zakaj se stres odraža na telesu? In zakaj se spopadate z vsakdanjimi in življenjskimi izzivi kot se? Odgovor je osebnost.

 

Osebnost predstavlja naša stališča, prepričanja, misli, čustvene reakcije in vedenjske vzorce, ki so nujno za delovanje in preživetje. Naša osebnost postavlja meje, s pomočjo katerih živimo svoje življenje. Če se to sklada z mejami, je prisoten občutek zadovoljstva in nadzora nad lastnim življenjem. Če se meje prestopijo, pa se pojavijo stres, nelagodje in pesimizem.

Obstajajo štirje osebnostni tipi, ki združujejo karakterne poteze in značilnosti – rumen, oranžen, rdeč in zelen. Premislite, kakšne so vaše navade, kako se povezujete in sodelujete z drugimi, katere so vaše prednosti in slabosti. Ko boste spoznali svojo barvo oziroma se prepoznali v opisu, boste lahko storili spremembe, s katerimi boste stopili iz začaranega kroga, v katerem se vedno soočate z vedno istimi težavami. Bolje boste razumeli sebe, izboljšali kakovost življenja in prepoznali svoje potenciale. Lažje boste ustvarili srečno in polno življenje.

Rumena

Rumeni osebnostni tipi ste zelo samozavestne osebe, pravi vizionarji in rojeni voditelji. Trdno verjamete vase, svoje spodobnosti in znanje. Ni vam težko sprejeti večje odgovornosti ali se spopasti z življenjskimi izzivi. Znate pa tudi povzdigniti svoj glas, izraziti nestrinjanje in kritično razmišljati. Ne bojite se kritik ali razmišljati izven okvirjev. Ste izjemno ustvarjalni in uživate v dolgih pogovorih, zlasti intelektualnih. Ste oseba dejanj, imate sposobnost uresničiti svoje zamisli. Težav se ne ustrašite, ampak nanje gledate kot na izzive, ki vam bodo ponudili priložnost za učenje. Najsrečnejši ste, ko ste intelektualno izzvani. Pokazati pa znate tudi svojo kritično in arogantno stran osebnost. Ne le do drugih, sami sebi ste največji kritik. Stremite k popolnosti, kjer pa ni prostora za čustva in čustveno ranljivost. Imate zelo razvit čut za pravičnost in poštenost. Če ju kdo postavi pod vprašaj, se hitro razjezite. Vsa nakopičena čustva pridejo na površje. Pomembno je, da znate ustvariti ravnovesje med čustvi in razumom.

Oranžna

Oranžni osebnostni tipi ste zelo predani, čustveni, skrbni in timski. Močno ste usmerjeni na družino in ljudi, ki vam veliko pomenijo. Do njih se vedete izjemno zaščitniško. Stremite k temu, da je vaše okolje uravnoteženo, udobno in čustveno zadovoljivo. Nase gledate kot na osebo, ki mora poskrbeti za druge. Zanje pogosto naredite vse, kar je v vaši moči, in še več. Trdno stojite za svojimi vrednotami, ki so tradicionalno obarvane. Radi povezujete ljudi in jim pomagate. Ne glede na to, kje ste, zlahka spletete nova prijateljstva. Druge znate zamotiti pred skrbmi vsakdanjega življenja in jih nasmejati. Veste in čutite, kaj potrebujejo. Njihova čustva spoštujete, zato enako pričakujete tudi od njih. Če tega ne dobite, če vas kdo razočara ali prevara, pa tega ne pozabite in to tudi pokažete. Vaša jezna plat druge preseneti, saj v vas vidijo osebo, ki se zna samoobvladovati, ki je prijateljska in dostopna. V vas vidijo toplo osebo na katero se lahko zanesejo. Pazite le, da tega ne bodo izkoriščali.

Rdeča

Rdeči osebnostni tipi ste zelo čutni, miselni, prizemljeni in praktični. Vsakdanje življenje obvladate do podrobnosti, točno veste, kaj se dogaja. Svet vidite kot je – brez olepševanja. Radi sledite pravilom in tudi od drugih pričakujete, da bodo delali enako. Neradi tvegate, vsako stvar temeljito premislite. Slaba lastnost je, da dolgo načrtovanje in pričakovanje rezultatov lahko vodi v neučakanost. Cilje si želite doseči hitro, zato vam lahko primanjkuje potrpljenja. Dobra lastnost je, da znate zamisli prenesti v resničnost. Vodi vas želja po moči in statusu, zato lahko v svojem prizadevanju po zmagi pogosto odrinete ali zanemarite osebe okoli sebe. Ponosni ste nase in svoje sposobnosti. Ni vam težko prijeti za delo in se osredotočiti na podrobnosti. Nikoli ne obupate, vedno želite dokončati, kar ste začeli. Reševanje težav je vaša najboljša lastnost.

Zelena

Zeleni osebnostni tipi ste zelo topli, občutljivi, nežni in čustveni. Radi komunicirate in navezujete globoke stike z drugimi. Zanima vas življenje, nove ideje in izkušnje. To navdušenje je zelo nalezljivo, zato k sebi privabljate mnoge ljudi. Ti si želijo biti v vaši bližini in začutiti vašo energijo. Spontanost je ena izmed gonilnih sil življenja, saj ne marate načrtovanja prihodnosti. Želite se zabavati. Zdaj. Poleg tega pa vas žene tudi potreba, da bi vas imeli radi, da bi ugajali okolici. Zaradi tega imate okoli sebe pogosto takšne osebe, ki znajo izkoristiti vašo dobrosrčnost. V vseh ljudeh in stvareh znate najti čarobnost in pozitivnost. Hitro se poistovetite z osebami, ki morda niso najboljše za vas. Njihovo čustveno trpljenje prevzamete za svojega, zaradi česar ste bolj odprti za čustvene manipulacije. Po eni strani znate brati med vrsticami, po drugi pa ne vidite, kaj se okoli vas dogaja. Ste velik zagovornik zatiranih, vaša skrb za druge je pristna.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram