Pomen in energija dneva

Vsak dan v tednu ima svojo posebno vibracijo, nanjo pa vplivajo planeti, življenjske okoliščine in naša lastna energija. Ustvarimo lahko čudovit pretok energije, če bomo upoštevali planetarne vplive, namesto da bi se v teden podali brezglavo in brezciljno. Poznavanje astrološkega pomena dni nam daje skrivno orožje za uspeh in produktivnost, saj sodelujemo s kozmični vplivi. Preberite si, kako lahko energetski ton dneva uporabite za različne dejavnosti in čemu se morate izogibati.

Ponedeljek

Ponedeljku vlada število 2 in luna. To je ugoden dan, da se zazremo vase, stopimo v stik s svojo intuicijo ter spoznamo svoje resnične potenciale in čustva. Ponedeljek postavi čustveni ton za prihajajoči teden, saj luna od nas zahteva, da se seznanimo s svojimi čustvi in tem, kar si želimo doseči v prihodnjih dneh. Ponedeljek pa ima tudi negativen ton, saj ima luna dvojno naravo, zato se lahko pojavi čustveno neravnovesje in neodločnost. Pogosto se zato počutimo otožno in brez motivacije. Ponedeljek pa lahko prinese tudi pozitiven val motivacije in energije. Če se počutimo odlično in smo čustveno uravnoteženi, nam bo dan pomagal narediti velik korak naprej in pozitivno pristopiti k vsemu, kar nas čaka. Na ponedeljkovo energijo se lahko pripravimo tako, da večer prej spijemo veliko vode in se spočijemo.

Torek

Torku vlada število 9 in planet Mars. To je ugoden dan, da začnemo uresničevati svoje cilje, se lotimo novega projekta in razmišljamo o odločitvah, ki lahko pomembno vplivajo na našo poslovno pot. Torkova energija nam bo pomagala, da začnemo končno napredovati na vseh področjih življenja in se uskladimo s svojimi strastmi. Da bomo to energijo lažje izkoristili, je pomembno, da vemo, kaj točno si želimo in česa ne. Marsova energija nam bo dala zagon in strast, da sledimo svojim ciljem, sanjam in željam.

Sreda

Sredi vlada število 5 in planet Merkur. To je idealen dan za komunikacijo in izražanje. Sreda je zato namenjena temu, da razjasnimo, kaj točno si želimo in kam smo namenjeni. Prav tako je primerna za načrtovanje sestankov ali pomembne klice, kot tudi za izraz ljubezni svoji ljubljeni osebi. Merkur vlada višjim energijam, zato je odličen za viharjenje idej, obisk delavnice ali druge ustvarjalne projekte. Je popoln dan, da se razjasnimo tudi o težkih življenjskih potezah. Kot središče tedna nam sredina energija prinaša tudi namig o tem, ali se dovolj posvečamo svojim potrebam in kakšno energijo pošiljamo v vesolje. Da dan lahko najbolje izkoristimo tako, da se jasno izražamo in poskrbimo, da bomo čim bolj v skladu s samim seboj.

 

Četrtek

Četrtku vlada število 3 in planet Jupiter, zaradi česar je to ugoden čas za učenje novih stvari in razširitev naše zavesti. Z zaključevanje delovnega tedna nam energija četrtka omogoča, da smo bolj produktivni, prav tako pa nam pomaga poskrbeti za vse zadeve, s katerimi smo morda zadnje dni zavlačevali. Četrtek je dan pozitivnosti in lahkotnosti, s katerima bomo lažje dokončali stvari in ostali odprti za novosti. Prav tako pa nas bo dan opomnil, da morami biti hvaležni za vse, kar se je zgodilo in vse, kar smo se naučili. Energija dneva prav tako podpira vse zadeve, s katerimi boste zrasli – čustveno, mentalno ali duhovno. Zato je to tudi idealen dan za začetek nove duhovne pozi ali konjička. Če si želimo zaključiti s finančnimi obveznostmi, je to pravi dan. Da pa bomo učinkovito izkoristili to energijo, moramo pokazati hvaležnost in pozitivnost od trenutka, ko smo se zbudili, saj bo tako ta naravnanost z nami celoten dan.

Petek 

Petku vlada število 6 in planet Venera. To je dan ljubezni in ustvarjalnosti, namenjen temu, da se povežemo z drugimi. Romantična energija bo v nas prebudila željo po druženju in razmišljanju o ljudeh, ki jih imamo radi. To je zato popoln dan za nočno življenje in intimne povezave. Prav tako nas bo dan spodbujal, da postanemo še bolj ustvarjalni in odprti za novosti oziroma da smo pripravljeni premikati meje in stopati v neznano. Ob petkih je pomembno, da zaključimo z vsem, česar smo se lotili in zapišemo vse ideje, ki se bodo pojavile. Ne smemo pa pozabiti na razvajanje samega sebe in se opomniti na to, kar je lepega v našem življenju. Da bomo čim bolj učinkovito izkoristili petkovo energijo, moramo načrtovati čas s svojimi ljubljenimi in delati na ustvarjalnih projektih. Nikakor pa se ne smemo lotiti česa fizično napornega, saj je to dan za sprostitev in zabavo.

Sobota

Soboti vlada število 8 in planet Saturn. To je dan, ko moramo prevzeti odgovornost za svoja dejanja in odločitve ter se organizirati. Za večino je sobota namenjena hišnim opravilom, domačim nalogam in osredotočenju na osebno življenju. Vse to pa je zaradi Saturnovega vpliva, ki v nas vzbuja željo po ravnovesju. To je idealen dan, da se pripravimo na nov teden, ki bo kmalu prišel, saj se bo zagon v nas povečal, lažje bomo napredovali in dohiteli vse, s čimer smo zamujali. Sobota je kot nalašč za pospravljanje – tudi kar se tiče naših misli in oklepanja preteklosti. Energijo dneva bomo najbolje izkoristili, če se bomo lotili večjih projektov in si vzeli čas, da se organiziramo za naslednje dni.

Nedelja

Nedelji vlada število 1 in Sonce. To je idealen dan za sproščanje in okrepitev povezave s samim seboj – ko moramo prisluhniti svoji notranjosti in svetlobi, ki se skriva v nas. Energija dneva podpira samorefleksijo, duhovno rast in posvečanje pozornosti svoji duši. Nedelja prinaša ugodne vibracije, da se sprostimo, a začnemo počasi osredotočati na nov teden. Prav tako pa moramo več pozornosti nameniti svojemu počutju. Ker bodo naša čustva mehkejša in nežnejša, je to primeren čas za druženje z bližnjimi, saj bomo lažje ustvarili harmonijo. Energijo nedelje bomo najbolje izkoristili, če bomo dan namenili počitku in sproščanju. Poskrbeti moramo tudi, da ne bomo načrtovali česa prezahtevnega.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram