Vibracija in barva vašega osebnega dneva

Vsako srečno število vibrira v svoji specifični barvi, ki lahko razkrije osebne značilnosti.
Uporaba pravih barv v svojem okolju je bistvenega pomena za harmonijo naše avre in za izboljšanje naših duhovnih sposobnosti. Številni barvam ne pripisujejo večjega pomena v vsakdanjem življenju, ampak te lahko vplivajo na nas bolj, kot si predstavljamo. Vplivajo na našo osebnost, razpoloženje in reakcije. Barve imajo sposobnost, da povečajo naše potenciale in pustijo močen na okolico. In kako ugotoviti, kaj obleči?

 

Vibracijo ali število osebnega dneva dobimo tako, da seštejemo svoj dan in mesec rojstva ter tekoči koledarski dan, mesec in leto. Seštevamo do enomestne cifre!

Primer: Maja Novak je rojena 12.2.1969. V ponedeljek, 3.12.2018 ima pomemben sestanek. Kakšne barve oblačil naj izbere?

Dan in mesec rojstva: 12 + 2 = 14 >> 1 + 4 = 5
Datum, ki nas zanima: 3 + 1 + 2 + 2 + 1 + 8 = 17 >> 1+7 = 8
Vibracija osebnega dne: 5 + 8 = 13 >> 1 + 3 = 4

Maja se mora v ponedeljek obleči v oblačila zelene barve oziroma mora biti poudarek na odtenkih zelene.

Številka: 1

Splošni pomen: individualnost in vodstvene sposobnosti
Vibracija osebnega dne: Zelo aktiven dan, v katerem bo ustvarjalnost na vrhuncu. Lažje boste pristopili k pomembnim projektom in se na splošno lotili novih začetkov. Pozorni bodite, da ne boste preveč agresivni ali ukazovalni. Raje se osredotočite na svoje vodstvene sposobnosti in svojo ustvarjalnost usmerite k reševanju problemov ter spodbujanju izvirnosti.
Barva: rdeča

Številka: 2

Splošni pomen: partnerstvo in sodelovanje
Vibracija osebnega dne: Ugoden dan za delo z drugimi in osredotočanjem na podrobnosti – na majhne stvari, ki so bile morda spregledane. Prav tako je dober dan za medsebojne odnose. Sposobni ste pristnega sodelovanja z drugimi, s katerimi lahko dosežete velike premike. Bodite pa previdni, da ne boste preveč čustveni in da drugi ne bodo izkoristili vaše ranljivosti.
Barva: oranžna

Številka: 3

Splošni pomen: samo-izražanje in komunikacija
Vibracija osebnega dne: Odličen dan za zabavo in sproščen pogled na življenje. Izboljšate lahko vse vrste odnosov, od zasebnih do poslovnih ter okrepite vezi. Izogibajte se govoricam in stremite k iskanju resnice ter jasnosti. Ker je to bolj sproščen dan, ga ne izkoristite za resnejše pogovore ali učenje, saj bo koncentracija oslabljena.
Barva: rumena

Številka: 4

Splošni pomen: organizacija in služenje
Vibracija osebnega dne: Danes se lotite organiziranja čiščenja in zaključevanja. Otresite se vsega starega, kar se vam v življenju nabira. Razmislite, kaj si želite doseči in naredite načrt. Tudi v poslu si lahko obetate ugodne priložnosti, a boste morali biti zelo osredotočeni na dogajanje. Tako se boste izognili konfliktom in resnično prisluhnili, kaj vam oseba govori ter se prilagodili situaciji.
Barva: zelena

Številka: 5

Splošni pomen: osebna svoboda
Vibracija osebnega dne: Dan bo poln presenečenj, zato pričakujte nepričakovano. Bodite odprtega duha, dovolite si hrepeneti po vznemirjenju, potovanjih in novostih. Ta dan ne sprejemajte večjih odločitev, saj bo pozornost razpršena in hitro se lahko pojavijo napake. Pazite se impulzivnosti, preden boste reagirali, premislite.
Barva: rjava

Številka: 6

Splošni pomen: odgovornost in harmonija
Vibracija osebnega dne: V ospredju bo družina, bližnji prijatelji in dom. Pojavilo se bo nekaj skrbi, zaradi katerih boste morali uvesti spremembe, da se odnosi ali situacije popravijo. Drugi bodo v vas videli osebo, ki jim lahko pomaga, zato bodite pazljivi pri podajanju nasvetov. Nikar pa se ne vmešavajte sami od sebe. To je ugoden dan za reševanje domačih zadev in ustvarjanju ravnovesja.
Barva: modra

Številka: 7

Splošni pomen: introspekcija in osamitev
Vibracija osebnega dne: Dober dan za raziskovanje, individualne projekte in naloge, ki zahtevajo analitičen um. Lahko, da si boste zaželeli nekaj umirjenosti in se umaknili stran, da si dvignete energijo in se zberete. Vaše misli bodo pogosto odtavale in se osredotočile na to, kar je problematičnega v vašem življenju ali na pereča vprašanja. Pazljivi bodite, da ne boste preveč kritični do bližnjih. Izogibajte se iskanju prepirov ali konfliktov le zato, da bi bili malo sami.
Barva: vijolična

Številka: 8

Splošni pomen: finance in zrelo vodenje
Vibracija osebnega dne: Ugoden dan za finančne, poslovne in pravne zadeve. Analizirajte svoje finančno stanje in premislite, na kakšne nakupe ste pripravljeni (še posebej, če jih načrtujete v kratkem). Naj se vam ne mudi, pazite tudi na težko nogo. Bodite potrpežljivi in dajte tudi drugim priložnost, da pokažejo svoje znanje.
Barva: siva

Številka: 9

Splošni pomen: materialnost in velikodušnost
Vibracija osebnega dne: Dober dan za zaključevanje projektov in nalog, ki so se začeli na dan z vibracijo 1. Poleg tega objektivno poglejte na dogajanje okrog sebe in bodite pripravljeni, da si razširite obzorje, perspektivo. To vam bo pomagalo najti zaključke, ki jih potrebujete. Bodite pazljivi, da se ne boste naglo odzvali na besede drugih, ne bodite preobčutljivi.
Barva: zlata

Številka: 11

Splošni pomen: sanjarjenje
Vibracija osebnega dne: Danes je ugoden dan za velike sanje. Osredotočite se na to, kar je pred vami in na kar lahko vplivate. Izrazite svoje ideje. Pokažite svoj čar in lepoto ter umirjenost. Izogibajte pa se finančnemu poslovanju in hitrim odločitvam. Hitro se lahko zgodijo napake ali pojavijo neutemeljene želje.
Barva: roza

Številka: 22

Splošni pomen: realizacija idej
Vibracija osebnega dne: Gradite na svojih idejah. Vnesite organiziranost v svoje življenje, saj si boste tako povečali možnosti za splošno izboljšanje in uspeh. Vizijo, na kateri delate, prenesite v resničnost. Ne bojte se, kaj bo to prineslo. Vztrajnost se bo poplačala. Nikar si ne zatiskajte oči, kaj morate storiti, ampak bodite produktivni.
Barva: rdeče-rjava

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram