Kako je videti vaš idealni dom glede na vaše astrološko znamenje?

Ko je govora o vseh vsakdanjih stvareh, ima vsak od dvanajstih astroloških znakov neko svojo preferenco. Vsak ima neki svoj pogled na to, kaj si želi v domu in kaj je tisto, kar bo dom napolnilo s sproščenostjo in udobnostjo. Zato je upoštevanje vašega znaka lahko zelo zabavno in zanimivo, predvsem, če ste trenutno v obdobju, ko si želite kupiti ali pa preurediti dom, da bo kot iz sanj.

 

Vaše znamenje točno pokaže, v kakšni hiši bi želeli živeti, kakšen slog si želite povzeti v domu in kakšen dom ustreza vašemu življenjskemu slogu. Zato je najboljše, da si preberete, kako je videti vaš idealni dom, glede na astrološko znamenje.

Oven

Za ognjene in strastne ovne bi bil najbolj primeren in popoln dom sodoben apartma sredi velikega mesta. Ker ste zelo energična in vesela oseba, si vedno želite biti tam, kjer je vsa akcija, vse dogajanje. Ste ambiciozni in trdno delate, zato obstaja verjetnost, da si boste lahko tak apartma privoščili kadarkoli.
Za vaš prostorni apartma bo ključno, da je odet v svetle barve (vključno s pohištvom), da bo imel veliko ogledal in tisto "piko na i" bodo dodale tudi sodobne slike. Pomembno je, da imate prostor ali vsaj majhen kotiček za to lahko telovadite ali se kakorkoli drugače sprostite po napornem in izčrpavajočem dnevu.

Bik

Biki ljubite udobje in lepe stvari v življenju, kajti na splošno ste zelo praktični in zanesljivi. Kot zemeljski znak vam je zelo všeč udobje, stabilnost in ker zelo neradi hodite ven, vam bo zelo pomembno, da vse to razkošje pripeljete v svoj dom.
Vaš sanjski dom mora imeti velik kavč, udobne stole, veliko rastlin, televizor z velikim zaslonom, veliko jedilno mizo in ker imate radi dobro hrano in vino, bi bilo idealno, da bi v svojem domu imeli tudi manjšo vinsko klet ali prostor za skrbno izbrana vina. Vaše pohištvo mora biti v odtenkih rumene, zelene ali modre barve, lahko pa tudi iz naravnega lesa, ker se počutite zelo sproščeno, ko ste povezani z naravo.

Dvojček

Ker ste izredno družabno in komunikativno znamenje morate imeti Wi-Fi povezavo v vsakem kotičku vašega doma, kajti nikoli ne želite zamuditi pomembnega dogajanja ali klica. Dvojčki potrebujete sodoben dom, ki ima vse funkcije, da se boste lahko počutili udobno in srečno.
Potrebujete pa tudi nekaj luksuznih elementov, kot so bazen, telovadnica (telovadni prostor) in prostor, kje bi bila vsa vaša visoko tehnološka oprema. Vaš sanjski dom vsebuje svetlo in nizko pohištvo, ki je lahko tudi v zeleni ali rumeni barvi, veliko oken, visok strop ter ključnega pomena je moderna kuhinja z najnovejšimi in najokusnejšimi kuhinjskimi pripomočki.

Rak

Ste zelo intuitivni in sentimentalni ljudje, zato imate radi tradicionalne, a hkrati udobne domove. Hiša v klasičnem slogu, kot je prijeten bungalov ali pa sodobna vila z velikim vrtom in dvoriščem bo za vas prava izbira.
Sanje vsakega raka so, da bi bil dom napolnjen s starinami, tradicionalnim servisom, mehko zofo, blazinami in pa "nabranimi" zavesami. Ker ste zelo družabna oseba, bi vaš idealni dom moral vsebovati tudi kotiček za sprostitev, dobro opremljeno kuhinjo, saj radi kuhate, še posebno za svoje bližnje.

Lev

Levi veliko daste na vitez, zato če bi imeli denar bi zagotovo živeli v veliki palači, z veliko sobanami, velikimi vrati in okni, satenastimi zavesami, težkim in luksuznim pohištvom, drago posodo in kraljevskim okrasjem. Vaš dom kot iz sanj bi vseboval tudi veliko ogledal, največji televizijski zaslon in veliko garažo, kajti želite živeti zelo kraljevsko.
Prav tako imate radi pozornost, kar pomeni, da potrebujete razkošno hišo, ki jo bodo ljudje opazili. Ker imate družabno in toplo osebnost in ker imate veliko prijateljev, mora vaš dom vsebovati veliko zabavnega prostora, sobami za goste, prostorno jedilnico.

Devica

Device ste zelo praktične, odgovorne in v podrobnosti usmerjene osebe, ki imate radi načrtovanje, organiziranje in vzdrževanje vašega doma čistega in urejenega. To pomeni, da bi bili veseli vsakega doma, dokler bo le-ta čist in dobro organiziran, pregleden.
Večina znamenj si želi v razkošnega in velikega doma, vi pa ste pravo nasprotje. Vaš sanjski dom bi zato bila očarljiva, drobna hiška s preprostim in funkcionalnim pohištvom, dobro organiziranimi omarami, kjer lahko vse postavite na pravo, na svoje mesto. Drugi bistveni elementi za vašo sanjsko hišo sta tudi sesalnik in čistilec zraka, kajti radi imate občutek čistega in svežega doma.

Tehtnica

Čeprav ste zelo skromni, potrpežljivi in pravični, si želite imeti lep, estetsko oblikovan dom, ki bi vseboval elegantno notranjost in pohištvo. Dom z elegantnimi elementi bo privabil vašo pozornost, vendar pa le v primeru, ko le-to ne bo ogrozilo udobja in dostopnosti le-tega.
Idealna bi bila kombinacija starinskega in sodobnega pohištva, izdelanega iz kakovostnih, naravnih materialov, ki vas bodo obdali z občutkom domačnosti. Prav tako radi prirejate skromne, vendar gostoljubne zabave in srečanja, zato mora imeti vaš dom prostorno dvorišče, kjer bi se lahko družili s prijatelji in najbližjimi.

Škorpijon

Škorpijoni ste znani kot zelo strastni, skrivnostni in muhasti posamezniki z močno razvitimi čustvi. Hrepenite po zasebnosti, zato so vam lahko všeč tudi hiše, ki so nekoliko bolj temačne. Vaš sanjski dom je zato stara hiša z zanimivo zgodovino, skrivnim prehodom, ki bo privlačil vašo skrivnostno plat osebnosti in željo po raziskovanju.
Osvetlitev vašega prostora mora biti diskretna, popolne bi bile tudi bolj debele zavese, pohištvo v temnejših barvah in pa nujen bi bil vrhunski varnostni sistem. Pomembno pa je, da ima dom tudi prostor, kjer bi lahko razstavili vse spominke, ki ste jih prinesli ali pa so vam jih prinesli drugi s potovanj.

Strelec

Ste zelo popotniškega in pustolovskega duha, zato potrebujete dom, ki ustreza temu vašemu duhu. Vaš idealni dom mora biti sodoben in dobro organiziran, z veliko visokotehnoloških pripomočkov. Najbolj idealen dom bi za vas bil bungalov ali pa "prenosni dom".
Ne daste veliko na slog hiše, kajti raje se posvetite potovanjem in zato je vaš sanjski dom tisti, ki je drugačen od vseh drugih, zato vam bo razveselil tudi avtodom, kajti kadarkoli se boste lahko odpeljali kamorkoli.

Kozorog

Kozorogi ste eni izmed najbolj praktičnih astroloških znakov, ko beseda nanese na notranje oblikovanje in dekoracijo doma. Radi imate velike in minimalistične domove, pohištvo mora biti funkcionalno in temno obarvano. Ne marate preveč svetlih ali preglasnih prostorov.
Vaš prostorni dom mora imeti vse bistvene elemente, ki bi vam olajšali vaše življenje, zato so garderobe, skladiščni prostori in klet, skoraj da nujna zadeva. Ker ste zelo organizirana oseba, mora imeti vsaka stvar pri vas ustrezno mesto. Vaš idealni dom je torej kraj, kjer se po težkem dnevu dela počutite sproščeno, zato mora biti dom čist in organiziran.

Vodnar

Vodnarji ste zelo neodvisni in futuristični misleci, zato vas privlači vse, kar je za druge "čudno" in edinstveno. Zato je sanjski dom tisti, ki je sodoben, čist in ima veliko oken, kajti to bi vam dalo občutek svobode, ki si jo želite.
Vaš sanjski dom je energetsko učinkovita, pametna hiša, ki ima sončne celice in druge energetsko učinkovite napredke, ki popolnoma ustrezajo vašemu idealističnemu duhu, ki hoče, da bi svet postal boljši kraj za vse.

Ribi

Ker ste zelo sanjači, sočutna, domiselna in občutljiva oseba imate raje udobno, počitniško hišo, ki je postavljena ob reko oziroma nekam v bližino vode. V domu se radi napolnite svoje energije in zato je hiša vaših sanj tisti kraj, kjer boste lahki tiho in kjer boste lahko dopolnjevali svojo introvertirano stran.
Znotraj doma si boste želeli veliko udobnih predmetov, ki bodo vaš dom napolnili s toplino in udobnostjo, kot so debele in udobne odeje, elegantne zavese, mehke in plišaste blazine in lepo pohištvo. Ključen pa bo tudi velik zaslon za gledanje filmov in prostor, kjer boste lahko opravljali svoje hobije.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram