Naj moč barva deluje za vas

Barve so povsod. Vplivajo lahko na naše razpoloženje, vedenje in celo na to, kako nas drugi zaznavajo. Barva lahko močno vpliva tudi na naše ljubezensko življenje. Mnogi oblikovalci uporabljajo barve, da ustvarijo določeno vzdušje ali pravo razpoloženje (doma ali v poslu).

 

Ta močna energija lahko dela za vas in vaše strasti. Če nosite barve, ki predstavljajo tista čustva, ki jih sami želite prebuditi, boste moč barv usmerili na ta področja. Če nosite živahne barve, pa vam bodo le-te pomagale okrepiti osebno raven energije. K sebi boste lažje pritegnili tisto, kar si želite.

Rdeča

Rdeča je barva pozornosti in privlačnosti. Želite, da vas drugi opazijo? Potem se odločite za rdeča oblačila! To je barva energije in moči, strasti in živahnosti. Že dolgo je povezana z življenjem, ljubeznijo, jezo in spolno strastjo. Z rdečimi oblačili boste povečali samozavest, pogum in vitalnost.

Oranžna

Si želite zaceliti ranjeno srce in se premakniti naprej v življenju? Potem se odločite za oranžno barvo, ki bo dvignila vašega duha. Dala vam bo nov zagon in vas motivirala, da se premaknete naprej in se ne ozirate več nazaj. Omislite si oranžno blazino za najljubši kavč ali stol in se prepustite novim energijam.

Roza

Roza je barva romantike in nedolžnih čustev. Zanjo se odločite, če boste čutili ljubezen in romantiko v zraku. Znana je kot univerzalna barva ljubezni, povezana pa je tudi s srčno čakro, skozi katero sprejemamo in dajemo ljubezen ter čutimo toplino in prijaznost. Ljubezen privlači in ustvarja ljubezen, zatorej če iščete ljubezen v svojem življenju, potem nosite roza oblačila.

Rumena

Rumeno barvo je zelo težko prezreti, saj je barva sonca in pozitivne energije. Z rumenimi oblačili boste naravnost zasijali in si povečali samozavest. Povezana je s komunikacijo, šarmom in privlačnostjo, zato je odlična izbira za popoldanski zmenek – še posebej za prvi zmenek, saj bo drugo osebo pritegnila k vam. Naj skozi rumeno barvo sveti vaša svetloba!

Zelena

Zelena barva je povezana s konceptom brezpogojne ljubezni in predanosti. Če si želite poglobiti odnos oziroma ste pripravljeni na naslednji korak, se oblecite v zeleno, saj boste tako lažje dosegli želeno. Prav tako je to barva sočutja in velikodušnosti, pomagala pa vam bo pozdraviti marsikatere srčne rane.

Vijolična

Vijolična je zelo čutna, čista in strastna barva. Za takšno barvo oblačil se odločite, ko se boste želeli predati telesnim užitkom. Prižgite vijolično svečko, uporabite vijolične rjuhe ali pa si omislite šopek vijoličnih cvetlic, da okrepite strasti. Za razliko od strasti, ki jih prebudi rdeča barva, te strasti predstavljajo toplino in romantiko.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram