Ugotovite, katera žival pripada vašemu astrološkemu znamenju

Oven - lisica

Ovni svoj alter ego lahko najdete v lisici, saj ste ognjeni, šarmantni in živahni ter hkrati ambiciozni. Sprva lahko delujete tudi malce manipulativno, kajti imate zelo dobre lastnosti prepričevanja, vendar pa je vaše srce na pravem mestu. Lahko bi rekli, da ste zviti kot lisice.

Bik - sova

Biki ste znani kot notranje zelo močni, navzven pa zelo tihi. Ste samostojni in včasih ta samostojnost preide tudi v nedružabnost. Prav tako ste zelo zvesti, sočutni in močni, vendar pa le redko koga spustite tako blizu, da vas lahko »vidijo«. Na podlagi vseh teh lastnosti se lahko najbolj poistovetite s sovo, kajti v sebi ste tudi zelo modri, ko pa je treba, pa pokažete svoje »ostre kremplje«.

Dvojčka - delfin

Dvojčki ste po naravi zelo radovedni, zgovorni in pa tudi zelo hitri (tako v duhu kot telesu), predvsem pa gojite ljubezen do avanture. Svoje lastnosti najdete v podobi delfina, kajti vedno preveč govorite, vedno želite delati kaj novega ali pa želite raziskovati kraje, ki predstavljajo novost za vas.

Rak - kameleon

Raki ste zelo ekscentrična bitja, saj pri vas izstopajo ostri čuti, mikavnost pa tudi muhavost, saj se lahko v trenutku spremenite. Ker se znate prilagoditi praktično vsem situacijam, se lahko poistovetite s kameleonom. Ste zanimivi, a hkrati zelo skrivnostni.

Lev - konj

Levi ste zelo ambiciozni in motivirani, navzven pa delujete zelo veličastno in lahko bi vas primerjali s konjem. Imate možnost, da ljudem polepšate dan, vendar pa pazite na svoj ego. Obdržite ga na realnih tleh, saj lahko kaj hitro »pokvarite« svojo optimistično plat.

Devica - bober

Device se lahko poistovetite z bobri, saj ste nekako legendarna bitja. Ste pridni, predani in perfekcionisti, kar pomeni, da boste svoje delo opravili z odliko in da boste presegli vse svoje tekmece. Navzven ste resni in zadržani, v sebi pa nosite optimizem, trdnost, nadarjenost in ljubezen ter sočutje.

Tehtnice - surikat

Tehtnice se z lahkoto poistovetite s surikatami, saj imate močan družinski občutek in radi vodite. S široko paleto komunikacijskih sposobnosti z lahkoto navezujete nova poznanstva. Ko govorite, ste nekakšen vodja tropa surikat, kjer drugi le poslušajo in so pozorni na vaše besede.

Škorpijon - jaguar

Osebe, ki ste rojene v astrološkem znaku škorpijona, imate zelo spreminjajoče sposobnosti in ste še najbolj podobni jaguarju. Ste skrivnostni, strastni in zelo divji. Imate zelo veliko mero samozavesti in to vas naredi »plenilca«, s tem pa lahko prestrašite okolico. Zaradi tega se poskušajte kdaj sprostiti in pokazati nekaj več sočutja.

Strelec - pav

Ste zelo ponosni, velikodušni in nekako zelo izstopajoči od okolice in lahko bi rekli, da se najdete v pavu. Imate zelo velik šarm, pozitiven odnos in to vas vodi do doseganja vaših ciljev. Vendar pa pazite, da vas kdaj vaš ponos ne zanese do tega, da se prestrašite in niste pogumni, ko stvari ne tečejo v želeno in pričakovano smer.

Kozorog - čebela

Kozorogi ste pridni kot čebele in zelo dobro uporabljate svojo praktičnost in iznajdljivost pri razumevanju sveta okoli sebe. V ospredju vas vodi marljivost, kajti ni ga cilja, ki ga ne bi mogli doseči. Vodita vas tudi samozadostnost in ponižnost, zato tisti, ki vas dobro poznajo, vedo, da ste sladki kot med.

Vodnar - kakadu

Vodnarji zelo radi izstopate in ste samostojni, zato se lahko primerjate s kakadujem. Ste inteligentni in iskreni, živite po svojih lastnih pogojih in naredite korak naprej šele, ko sami želite. Drugi korakajo v vašem ritmu in vas upoštevajo pri napredovanju naprej in odločitvah.

Ribi - srna

Ribe ste zelo občutljive, sočutne in pa intuitivne, zato se zlahka najdete v podobi jelena. Stvari začutite, še preden se zgodijo. Poleg tega ste hitri in okretni, zato drugi zelo težko lovijo vaš ritem. Ste nežna in čustvena duša, zato bodite pazljivi na »lovce«. Vaša dobrosrčnost je lahka tarča in vse prevečkrat izkoriščena.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram