Zodiak ameriških staroselcev – katera je vaša žival moči?

Ameriški staroselci so bili vedno v tesnem stiku z naravo in živalmi. In še vedno so. Verjamejo, da ima vsak izmed nas svojo žival moči – živalski duh, ki nam daje moč in nas ščiti pred slabimi energijami. Glede na rojstni dan ugotovite, katera je vaša žival moči in katere značilnosti so poudarjene pri vas.

Goska (22. december – 19. januar)

Goska je vztrajna, odločna in ambiciozna. Zastavi si cilje, od katerih zlahka ne odstopi. Za vsako ceno je odločna uspeti, a ne zaradi priznanja drugih, ampak zaradi sebe. Njena največja ovira prihaja iz nje same. Njena najboljša značilnost je močen zagon. Če želite, da se kaj naredi ali realizira, postavite gosko na to mesto.

Vidra (20. januar – 18. februar)

Za vidro je značilna radovednost. Druge zna opomniti, da pogledajo stvari z drugega zornega kota. Vidra je v nenehnem iskanju novih informacij, idej in konceptov. To navdušenje po hitrem spoznanju novega pa jo lahko vodi tudi v površnost. Želi si hitrih rezultatov, zato se težje poglobi v jedro ali doseže resnično razumevanje nečesa.

Volk (19. februar – 20. marec)

Volk je sočuten, dojemljiv in trdoživ. Svoje znanje rad deli z drugimi in jih spodbuja k razmišljanju. Ima razvit smisel za družino, kot tudi močno potrebo po samostojnosti. Volk se s tuljenjem v luno poveže z novimi idejami, ki se skrivajo tik pod površjem, v podzavesti. Zaradi svoje plašnosti in nejasnosti pa svoje misli težje predstavi oziroma se drugim njegov način razmišljanja zdi nelogičen.

Sokol (21. marec – 19. april)

Sokol je rojeni voditelj. Stremi k pravičnosti in poštenosti. Drugi se k njemu obračajo po pomoč in nasvet v težkih situacijah. Sokol ne izgublja časa, zaveda se, da je železo treba kovati, dokler je vroče. Ne zaznamujejo ga besede, ampak dejanja. Vse, kar počne, dela z velikim navdušenjem, s hitrostjo in natančnostjo.

Bober (20. april – 20. maj)

Bober je odločen, vztrajen in iznajdljiv. Ima razvit čut za družino in dom. Pri urejanju le-tega bo zelo domiseln, dom bo strateško zgrajen ter z več izhodi in vhodi. Bober je nerad potisnjen v kot, zato vedno vidi več poti za rešitev problema. Ker se stežka preda, pogosto doseže vse, kar si zastavi. Osvojeni cilj pa zna ceniti in tudi zavarovati.

Srna/Jelen (21. maj – 20. junij)

Srna je živahna, ljubezniva, odrezava in zelo dojemljiva, kaj se okoli nje dogaja. Pozorna je na vse dražljaje in spremembe. Že najmanjši zvoki jo lahko zmotijo in povzročijo, da se postavi v obrambno držo, nato pa zbeži, če je treba. Vendar pa jo ta plašnost in hitrost lahko pogosto vodita v napačne, nepremišljene odločitve.

Žolna (21. junij – 21. julij)

Žolna je najbolj ljubeča in skrbna izmed vseh živali moči. Zna prisluhniti drugim in ponuditi ustrezen nasvet. Svoji ljubljeni osebi se popolnoma preda, tudi za ceno individualnosti. Njena slaba lastnost je posesivnost in močen temperament, zaradi katerega se znajde v marsikaterem neugodnem položaju.

Losos (22. julij – 21. avgust)

Losos se bo vedno vrnil k svojemu začetku, h koreninam. V življenju ga vodi intuicija in zavedanje svoje notranje moči. To mu daje smisel in zagon, zaradi katerih ga ni moč ustaviti na poti k cilju. Losos zaupa svojim notranjim občutkom in druge uči, kako lahko vsak ovinek v življenju vodi v novo dogodivščino.

Medved (22. avgust – 22. september)

Medved išče odgovore na življenjska vprašanja. Sladko resnico išče v vsem, kar mu pride naproti. Tudi v sanjah ali mirovanju. Medved se zaveda, da se mora za dosego ciljev umiriti in v sebi najti moč. Ve, da se v notranjosti skrivajo odgovori na vsa vprašanja, le prisluhniti si je treba. Za pomoč težje zaprosi, poleg tega pa je lahko zelo samokritičen.

Vrana (23. september – 22. oktober)

Vrana je zelo družabna, komunikativna in glasna. Nerada je sama, prijatelji in družina ji veliko pomenijo. Pogosto pa je tudi pretirano naivna, zato se lahko nemalokrat znajde v situaciji, ki jo drago stane. Za vrano je pomembno, da se v življenju nauči vzpostaviti ravnovesje. Njena bistrost in taktnost sta njeni največji odliki, s katerima ji bo uspelo doseči vse, kar si zastavi.

Kača (23. oktober – 22. november)

Kača je izjemno domiselna in pronicljiva. Stremi k napredovanju in razvoju. Zna se distancirati od preteklosti in stopiti v neznano. Ima močno zavedanje celovitosti, zato se novih izkušenj ne brani. Sprejme jih z odprtimi rokami, tudi slabe. Nanje ne gleda kot na oviro, ampak na nekaj, iz česar se lahko nekaj nauči in vključi v svoje življenje.

Sova (23. november – 21. december)

Sove se ne more preslepiti. Je iskalka resnice in novih znanj. Vidi, kar drugi spregledajo. Tudi v temi najde svetlo točko, zato se ne bo zlahka predala. Odlikujeta jo natančnost in raznolikost. Čeprav zna biti nemirna, je vedno iskrena v tem, kar počne. Njene slabe lastnosti pa so ostrost, tesnobnost in brezčutnost.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram