Katera znamenja zodiaka najpogosteje varajo?

Vsakdo, ki je že bil prevaran, dobro ve, kako neverjetno boleča izkušnja je izdaja in tega nikoli več ne želi podoživeti.

Vas skrbi, da vas bo partner prevaral? Dejstvo je, da nobeno znamenje horoskopa ne vara pogosteje kot drugo! Lahko pa preverite, katera znamenja se hitreje znajdejo v skušnjavi, da bi varala in se z namigi zaščitite.

 

Torej, če vas je prevaral škorpijon, to ne sme pokvariti ugleda vseh, zato se vam ni potrebno izogibati vsem nadaljnjim zmenkom s škorpijoni. Zaupanje je izdala ena oseba, česar ne smete prezrcaliti na vse osebe istega znamenja.

Če ste zaskrbljeni, da bi vas partner lahko prevaral, je tukaj nekaj kozmičnih nasvetov, na kaj morate biti pozorni in kako življenjskega izbranca zadovoljiti, da se ne bo vdal poželenju in nasladi.

OVEN

V kolikor bo energični oven varal, bo do tega najverjetneje prišlo zato, ker bo v odnosu občutil pomanjkanje vznemirjenja. Oven hrepeni po vzburjenju, vzhičenju in navdušenju. Nenehno je v gibanju, in če ne boste mogli slediti njegovemu tempu, bo lahko nadaljeval brez vas. Oven ima tudi velik ego, ki potrebuje nenehno pozornost, zato poskrbite, da bo vaš partner srečen. Poveličujte ga, hvalite in občudujte.

BIK

Bik je zelo pripaden, zato bi najverjetneje varal le, če bi posumili, da mu partner ni zvest. Ker je zelo lojalno znamenje, pričakuje zvestobo tudi od izbranca. Kljub temu pa je bik tako zelo čutno znamenje, da bi se lahko znašel v skušnjavi zaradi želje po čistem užitku. Poskrbite, da bo vaš bik zadovoljen in zadovoljen. Pokažite mu, koliko vam pomeni, tako fizično kot čustveno – torej veliko seksa, domačih jedi in lepih besed.

DVOJČKA

Nemirni dvojček potrebuje intelektualno stimulacijo, da ostane povezan s partnerjem, zato bodite pozorni na konec pogovora, da ga boste obdržali. Vedno bodite malce skrivnostni, da bo ostal zagret. Če dvojček vara, gre bolj za čustveno razmerje kot fizično. Lahko se vključi v afero na spletu preko klepetalnice, e-pošte ali seks strani. Da se ne bo obračal za drugimi, poskusite z dvojčkom govoriti ″umazano″ in nenehno vzburjajte njegove misli.

RAK

Za sladkega, občutljivega in čustvenega raka ni verjetno, da bi prešuštvoval, razen če ima zelo slabo samopodobo in ni samozavesten. Nizka samozavest je prvi razlog, zakaj ljudje varajo, saj jim napihne ego. V kolikor bo torej vaš rak občutil pomanjkanje ljubezni, bo potrditev poiskal drugje. Večkrat mu povejte, kako zelo ga ljubite, posvečajte se mu in mu izkazujte nežnost. Bodite prijazni, pozorni in se spogledujte z njim.

 

LEV

Lev je ognjeno znamenje, zato hrepeni po drami in vznemirjenju. Vedno želi biti v središču pozornosti, najboljši pri vsem, saj uživa v prepoznavnosti, slovesu in ugledu. Zapeljujte ga in ga vzburjajte, naučite se nekaj novih trikov in ga presenetite v postelji. Večkrat mu povejte, kako čudovito se počutite ob njem. Če bo vaš lev kljub temu varal, ne bodite presenečeni, v kolikor bo to z mlajšo različico - privlačila ga bo namreč mladostniška energija, saj sovraži misel na staranje.

DEVICA

Devica je zelo resna po značaju. Kot zemeljsko znamenje je preveč kritična do sebe, vendar je tudi zelo stvarna, prizemljena in lojalna. Če devica misli, da se ji premalo posvečate in ji ne nudite dovolj, bi vas lahko prevarala. Potrebuje podporo, potrpežljivost in razumevanje. Bodite odprti do nje. Naj devica ve, da jo ljubite tako, kot je, in v zameno boste dobili zvestega, ljubečega partnerja.

TEHTNICA

To romantično znamenje je pošteno, zaveze pa jemlje resno, zato ni zelo verjetno, da bi se tehtnica spustila v afero. Kljub temu pa je tehtnica zelo družabna in se rada spogleduje, zato se lahko nenamerno znajde v situacijah, ko gre z zapeljevanjem predaleč. Vašemu romantičnemu odnosu bo koristilo, če boste tehtnici tudi dober prijatelj in ne samo ljubimec. Priporočamo veliko zabave, skupaj z veliko naklonjenosti, pa bo vaša tehtnica srečna.

ŠKORPIJON

Škorpijon je tako temen, skrivnosten in strasten, da se ga pogosto povezuje z varanjem, vendar to ni povsem pošteno. Škorpijon je lahko neverjetno zvest, vendar ima svoje potrebe in želje, ki so zelo močne, zato se lahko znajde v skušnjavi. Najboljši nasvet? V postelji se ne bojte biti nagajivi, domiselni in odprti za nove ideje, pa boste Škorpijona med rjuhami naravnost navdušili. Bodite radovedni, skupaj eksperimentirajta, pa bo ostal ob vas.

 

STRELEC

Ognjeni strelec potrebuje veliko akcije, nagnjen je k avanturam in pustolovščinam - in to sega tudi v spalnico. Nenehno je v gibanju, išče nove izkušnje, zato je težko pridobiti strelčevo naklonjenost in predanost. Ko pa se zaveže neki osebi, to naredi resno. Treba je paziti, da ne flirta preveč, ker bi to lahko privedlo do težav. Če ste tudi vi pustolovskega duha in strelca ne boste preveč omejevali, lahko pričakujete trdno in stabilno zvezo.

KOZOROG

Miren, hladen in zbran kozorog najpogosteje velja za zvestega ljubimca, saj je discipliniran in se zna nadzorovati ter ustaviti, še preden bi se spustil v skušnjavo. Toda kozorog terja spoštovanje in občudovanje od svojega partnerja. Zelo je zahteven. In če se ne boste potrudili, da bo vedel, kako čudovit je, se bo preprosto obrnil in odšel. Dobra novica? Kozorog je časten, tako da je bolj verjetno, da bo zapusti odnos, še preden bi vas prevaral. No, recimo, da je to dobra novica.

VODNAR

Samostojni in intelektualni vodnar ni najbolj romantičen zodiakalni znak, vendar kljub temu hrepeni po pozornosti. Še vedno mora čutiti, da je ljubljen in pomemben za svojega partnerja. Vodnar lahko hitro podleže novim idejam in predlogom ter zanemari izbranca. Vodnar je torej najbolj nepredvidljiv znak, a če boste poskrbeli, da bodo stvari na vaši strani enako nepredvidljive, boste vodnarja še dolgo zanimali.

RIBI

Ta vodni znak je zasanjan, ima nadvse živo domišljijo in ljubi zabavne fantazije, predaja se usodi ter ljubezni na prvi pogled. Hrepeni po čarovniji, zato lahko hitro postane nezadovoljen, ko odnos preide v ustaljeno, stabilno in trdno razmerje. V udobnem območju se ne vidi dolgoročno. Naredite vse, kar je v vaši moči, da ustvarite čim več magičnih trenutkov, saj bo samo tako to znamenje spoznalo, da ste vi njihova usoda.

Pa srečno!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram