Štiri faze optimističnega življenja

Biti optimist ne pomeni, da morate na svet gledati nerealno ali naivno. Lahko ste brutalno iskreni glede svojih trenutnih okoliščin. Pravzaprav jih morda celo ne marate, jih imate vrh glave in hrepenite po spremembah. Zavedati se morate, da biti optimist nima nič opravka z vašim »tukaj« in »zdaj«. Biti optimist je povezano z vašimi pričakovanji glede prihodnosti.

Zlati nasvet: pozitivna pričakovanja glede prihodnosti v tem trenutku ustvarjajo pozitivna čustva.

Preberite si 4 faze, kako to doseči.

1) Seme

Zasadite seme optimizma v svojem srcu. Čeprav sedaj še ne veste, kakšna bo vaša cvetlica, si vizualizirajte, kako vam pogled nanjo nariše nasmeh na obraz. Verjemite v to, da bo na tak ali drugačen način zrasla cvetlica. Verjemite, da bo to uspelo. In da bo cvetlica lepa. S tem boste naredili pomemben korak naprej: ko boste razmišljali o prihodnosti, boste pričakovali pozitivno.

Ampak Buda je učil, da ni dovolj, da se posadi dobro seme. Tudi sami se moramo znebiti slabih vplivov, ki preprečujejo rast. Nadvse pomembno je, da se zavedate virov negativnosti v svojem življenju – iz okolja, dela ali s strani drugih ljudi. Zaščitite se, kolikor se lahko.

2) Sadika

Razmislite o stvareh, ki se razvijajo po pričakovanjih - to vas bo samodejno pripeljalo do točke zadovoljstva in pozitivnosti. Vprašajte se, kako se odzovete, ko se pojavijo napake. Velika verjetnost je, a se preprosto naučite nečesa novega, svojo pot naprej pa nadaljujete močnejši in samozavestnejši. Sebi in drugim pokažete samozavesten optimističen odnos.

Tak odnos pokažite tudi na področjih, kjer stvari ne potekajo po načrtih oziroma kjer menite, da ste neuspešni. Začnite se zavedati vsega dobrega in odličnega, kar počnete, četudi je nadvse majhno. Razmislite, kako se ob tem počutite. Dobro, kajne? Negujte ta pozitivne občutke. Začnite z malimi koraki. Nič ne zraste čez noč. Naredite vse, kaj je v vaših močeh, da si zamislite srečen izid.

 

 

3) Steblo

Da! Rasteš! Zdaj potrebuješ nekaj zunanje spodbude, tako kot jo potrebujejo rastline za svojo rast. Najdite nekoga, ki ima odličen odnos s prihodnostjo – življenjskega svetovalca ali nekoga, za katerega veste, da ga ni strah prihodnosti. Zaupajte mu, kako odkrivate stara prepričanja in jih nadomeščate z novimi, bolj prijaznimi. Vprašajte, če vam lahko kako (dodatno) pomagajo.

Ste zaskrbljeni zaradi morebitnih napak? Vprašajte svojega svetovalca ali nekoga, ki mu zaupate, kako so postali prijatelji s prihodnostjo. Kako verjamejo, da bo vse v redu? Kako ostanejo prizemljeni in sprejemajo odločitve glede prihodnosti? Skupaj raziščita vprašanja, ki vas najbolj bremenijo glede prihajajočih mesecev ali let.

4) Cvetlica

Se stvari spreminjajo na bolje? Delite to veselje,. Tako kot cvet, ki s svojo blaženostjo kaže svojo moč, svoj položaj. Pokažite, kdo ste. Okolica bo opazila spremembo vaše energije in vam začeli dajati komplimente – dovolite, da vas ti dodatno dvignejo.

Rože se nagibajo proti soncu – pa če so dnevi lepi ali ne. Vedno verjamejo, da bo sonce ponovno zasijalo. Zato bodite to, kar ste. Zaupajte si, bodite samozavestni, pokažite vse svoje barve osebnosti in videli boste, da vam vesolje stoji ob strani.

Naše počutje tukaj in zdaj je močno povezano z odnosom s prihodnostjo. Sposobnost, da ta odnos spremenimo v pozitivno zvezo, bo izdatno izboljšalo naše počutje tukaj in zdaj. Osrečilo nas bo in nas opolnomočilo. Pozitivna pričakovanja glede prihodnosti = pozitivno življenje.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram