Zakaj iščemo svojo sorodno dušo?

Vsi si želimo biti srečni. In za mnoge od nas je sreča ljubiti in biti ljubljen. Želimo si najti sorodno dušo in ustvariti srečen odnos. Toda zakaj smo tako odvisni od tega? Zakaj potrebujemo partnerja? Zakaj trpimo, ko smo sami?

Sorodna duša – ljubiti in biti ljubljen

Razlog je v izmenjavi energij med ljudmi. Vsakdo ima okoli sebe nevidno plast energije. V procesu življenja naše telo, misli, način življenja in razpoloženje polnijo to plast. Skozi življenje se kopičita tako pozitivna kot negativna energija ter vplivata na naše življenje in čustveno stanje. Za izboljšanje počutja, razpoloženja in na splošno ozadja, iz katerega prihajamo, moramo energijo izmenjavati z drugimi. Za človeka je pomembno, da odda energijo, ki se je nakopičila, in v zameno prejme energijo, ki manjka. Ko se dve osebi ujemata v energetski izmenjavi, se med njima razvije privlačnost, ljubezen in odnos. Občutijo veselje in srečo, ozdravijo čustvene bolečine in izboljšajo kakovost življenja.

Da ustvarimo harmonično in vzajemno izmenjavo energijo, iščemo sorodno dušo v upanju, da bomo zgradili trden in srečen odnos. Ko najdemo osebo, ki bo z nami delila svojo energijo in sprejela našo, je največji dosežek v življenju.

Sorodna duša – notranja moč in ravnovesje

Ko boste našli svojega popolnega romantičnega partnerja, je težko obdržati raven izmenjave energije, ki bo obema nudila zadovoljstvo in veselje. Odnos se razvija v harmoniji, ko sta energiji partnerjev uravnoteženi, kar pa ni pogosto. Ko se zaljubimo, se začnemo obnašati sebično. Hrepenimo po bližini, pozornosti in ljubezni sorodne duše, kar pa vpliva na ravnovesje in ga celo prekine.
Naša ljubljena oseba začne to zaznavati in se oddaljevati od nas. Čuti napetost in s tem oslabi energetske niti, ki nas povezujejo. Da bi se temu izognila ali omilila stres, se oseba začne drugače obnašati, ignorira klice in sporočila. Ko jo najbolj potrebujemo, ni na voljo, zato trpimo.

Kaj lahko torej naredimo, da zgradimo dolgotrajen in trden odnos? Delamo na sebi, na pretoku energije v telesu. Izvajamo duhovne vaje, meditiramo in krepimo svoje energetsko polje. Naučiti se moramo nadzorovati svoja čustva in energijo. Partnerju moramo omogočiti, da je svobodna oseba in se ne smemo osredotočati le nanjo. Ko bo naše energetsko polje uravnovešeno, bo slednje na podzavestni ravni začutila tudi ljubljena oseba. Na ta način jo bomo privabljali vedno bližje in bližje k sebi.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram