Najdite mir in tišino s pomočjo meditacije in feng shui nasvetov

Meditacija vam lahko pomaga izboljšali kvaliteto življenja, zlasti v stresnih trenutkih. Če imate težave z meditacijo in se težko umirite, poskusite z nekaj feng shui triki. Z nekaj preprostimi spremembami in prilagoditvami lahko blokirate motnje in negativne energije, ki skušajo vstopiti v vaš osebni prostor. Tako boste hitro spoznali številne prednosti te prakse: sprostitev, koncentracija, samozavest in boljše počutje.

Ustvarite valove

Valovite oblike upočasnijo in umirijo energije. V svoj dom vnesite valovite oblike s pomočjo visečih zaves. Odločite se tudi za manjše kavne mizice v obliki ledvičke, ali še bolje, manjši ribnik za hišo v tej obliki.

Raztegnite se

Pohištvo, ki vas vabi, da naj položite svoje noge in se sprostite, lahko ustvari čudovito sproščujočo energij v vašem domu. Odločite se za opremo, ki ustreza vašemu telesu, da se boste vanjo lahko udobno namestili.

Slikajte z gobicami

Na gobice nanesite barvo, nato pa z njimi stenam v domu dodajte mehak in sanjav efekt. Takšna tehnika je kot nalašč za spalnico, kopalnico ali umetniški studio.

Zatemnite vse luči

Ko boste meditirali, zatemnite vse luči v sobi. S tem boste omehčali vzdušje in lažje blokirali zunanje motnje.

Vodnjak resnice

Zvok tekoče vode pomirja in sprošča. V svoj najljubši prostor postavite prijeten majhen vodnjak, poskrbite pa, da bo voda vedno sveža, saj se lahko stoječa manifestira kot depresija.

Dihajte počasi

Aromaterapije z eteričnimi olji prebudijo mir in omogočajo samorefleksijo. Olje sivke ali ylang ylanga je kot nalašč za meditiranje in iskanje notranjega miru.

Modra barva

Modra je barva introspekcije. V svoje sobe dodajte odtenek modre barve, saj boste tako prebudili domišljijo kot tudi jasno razmišljanje. Svetlejši odtenki bodo ustvarili mirnejše vzdušje.

Akvarij

Če imate težave z meditacijo, razmislite o akvariju. Opazovanje rib vas lahko postavi v stanje transa, ki je zelo podobno meditaciji. Po nekaj dneh ponovno poskusite z meditacijo, saj boste veliko mirnejši in lažje pozabili na zunanje motnje.

Prisluhnite

Meditacija v »mrtvi« tišini je lahko zelo težavna naloga. Včasih je bolje prisluhniti zvokom iz ozadja, npr. zvokom dežja, reke, narave ipd.

Ostanite zbrani

Osredotočenost je sestavni del meditacije. Če boste pred okno obesili kristalno prizmo ali kroglo, boste na ta način lažje meditirali. Ko boš vaš um utihnil, boste lažje zaprli oči in se distancirali od vsakodnevnih skrbi.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram