Spoznali smo osebo preko spleta. Kaj zdaj?

Kaj se zgodi, ko kar ne moremo spoznati tiste »prave« osebe? Zatečemo se k spletnemu povezovanju in iskanju ljubezni. Spletno zmenkovanje je enostaven način, da nekoga spoznamo, se z njim povežemo in začnemo spoznavati. A kaj narediti, ko beseda nanese na srečanje v živo?

Kako se pripraviti na srečanje v živo?

Pogovor preko spleta je lahek, saj imamo čas, da premislimo, kaj želimo napisati. Večkrat lahko preoblikujemo stavek in pritisnemo tipko »delete«. Sedimo za računalnikom, smo doma, oblečeni v trenirko oziroma nekaj, v čemer se počutimo sproščene. Zato se tudi pogovor lažje razvije, bolj smo odprti in drzni. A pogovor iz oči v oči je druga zgodba. Ne moremo si premisliti ali vzeti nazaj, kar smo izrekli. Ni tipke, ki bi izbrisala izrečenih besed. Na srečanje v živo se moramo pripraviti: tako mentalno kot čustveno in fizično – fizični videz je pomemben, četudi smo z osebo navezali pristen stik. Želimo se pokazati v svoji najboljši luči. A ne pozabimo: ključna je naša energija. Lahko smo še tako lepo oblečeni, a če bomo mlačni in negotovi, ne bomo pustili dobrega vtisa. Zato pokažimo svoj lepi jaz in razsvetlimo prostor.

Kje se srečati?

Za prvo srečanje izberimo kraj oziroma lokal, kjer je veliko ljudi in od koder lahko brez težav odidemo. Ne privolimo na to, da bi se dobili doma: ne pri sebi, ne pri osebi, s katero se bomo srečali. Prijateljem in prijateljicam povemo, kam gremo. Lahko se dogovorimo, da nas pokličejo. Če bo zmenek potekal pozitivno, to povemo, če želimo oditi, pa lahko klic prijatelja ali prijateljice izkoristimo kot izgovor, da moramo oditi. Dobro je, da imamo načrt.

Pripravimo vprašanja

Z vprašanji bodimo ustvarjalni. Vsakdo lahko povpraša o najljubši jedi, pijači ali barvi – kar ni slabo, ni pa ustvarjalno. Dober način, da se prebijemo led, so vprašanja o mladosti, šoli ali študiju. Zagotovo obstajajo zanimive in smešne prigode, ki bodo razvile komunikacijo.

Pokažimo, da znamo prisluhniti

Zapomnimo si podrobnost ali dve v zgodbi, ki jo oseba deli z nami. Na ta način bomo lahko to v pogovoru kasneje ponovili, zastavili dodatno vprašanje in pokazali, da znamo resnično poslušati. Ne le, da si bomo nabrali pozitivne točke, dejansko bomo prisluhnili osebi, kaj govori. Bolj bomo osredotočeni na komunikacijo.

Naj nas oseba spozna

Ko bomo pokazali, da smo dober poslušalec, lahko tudi sami delimo podobne zgodbe. Na to bodimo pripravljeni, saj nas bo oseba zagotovo vprašala, ali smo tudi sami imeli podobne prigode ali smešne nezgode. Bodimo sproščeni in dovolimo, da nas oseba spozna.

Tišina

Nihče ne mara nerodne tišine. Nad nami visi pritisk, da se mora komunikacija razvijati oziroma da mora stalno potekati, kar pa lahko deluje posiljeno in umetno. Nekaj tihih trenutkov ni slab znak, saj lahko v miru razmislimo, kako srečanje poteka, medtem pa si namenimo nekaj lepih, spogledljivih pogledov ali se nasmejemo. Nasmeh je ena izmed najlepših stvari. Bodimo brez skrbi, komunikacija običajno začne nadaljevati. V nasprotnem primeru pa je to znak, da se v živo ne ujemamo najbolje.

Bodimo, kar smo

Ne pretvarjajmo se, da smo nekdo, ki nismo. Bodimo zvesti do sebe in se ne skrivajmo. Če bomo že na začetku odnosa neodkriti, bomo težje razvili nekaj trdnega in pristnega. Tako kot mi želimo, da je oseba, s katero smo na zmenku, iskrena, tudi ona želi, da pokažemo svoj pravi obraz.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram