Kaj v ljubezni odbija določena horoskopska znamenja?

Imate doma ljubečega leva in ste se poskušali zbližati z njim, pa se vam je zdelo, kot da bi udarjali z glavo v zid? Ste upali, da bo zamišljeni vodnar na drugem koncu lokala opazil vaše sladke signale, vendar se je sporočilo izgubilo nekje med dostavo? Se vam zdi, kot da je nekdo pritisnil na tipko za premor v vašem ljubezenskem življenju? Verjetno imate prav, a nič še ni izgubljeno.

Sledite preprostim smernicam, kaj točno odbija določena horoskopska znamenja in rešite svoje ljubezensko stanje! V trenutku, ko boste osvojili naslednja pravila, boste natanko vedeli, kako naslednjič ukrepati v nerodnem trenutku ali kako se rešiti iz intenzivnega prepira.

Oven

Ne bodite ukazovalni ali mračni, to ovnu ne diši. Ne poskušajte spremeniti ovna, razen če se želite srečati z rogovi! Ognjeni oven hrepeni po navdihu in spodbudi, drugače hitro izgubi zanimanje.

Kaj odvrne ovna: teženje, rutina in ljudje brez smisla za humor.

Bik

Bik ne mara presenečenj. Vse, kar je nezanesljivo, bo zagotovo zmotilo čutnega bika. Potrebuje potrditev in dovolj časa. V ospredje postavlja praktičnost in funkcionalnost. Bikov rep je vesel, kadar je vsak korak skrbno načrtovan.

Kaj odvrne bika: drama, lažnivci ter nezanesljivost in prevare.
 

Dvojčka

Dvojčki želijo nekoga, s komer bodo lahko šli skozi življenje z roko v roki. Družabni dvojčki nenehno iščejo potrditev in če ostanejo prepuščeni sami sebi, lahko delujejo zadržano in odmaknjeno.

Kaj odvrne dvojčka: pomanjkanje navdušenja, formalnosti in ponavljanje ter zadrževanje. 

Rak

Medtem ko so raki dobri skrbniki, imajo raje partnerje, ki so sami že dovolj zreli. Otroško obnašanje, trma, sebičnost in aroganca bodo poskrbeli, da se bo rak do vas obnašal kot do otroka, ki potrebuje lekcijo. Pazljivo!

Kaj odvrne raka: nezrelost, norčevanje iz njihove občutljivosti in brezbrižnost.

Lev

Pozornemu levu veliko pomeni skrb za svoj videz, zato je pomembno, da je urejen tudi partner. Levi so nastopači. Pazite, da ga ne boste zasenčili ali mu odvzeli njegov čas pod žarometi. Zarjovel bo!

Kaj odvrne leva: negativnost, pokroviteljstvo in zlaganost.

Devica

Devica potrebuje čistočo in red, zato ne uporabljajte parfuma ali kolonjske vode namesto tuša! Slabo vedenje zlahka užali občutljivo devico. Nezdrave navade pa jo bodo odbile, da bo kar tekla k vratom.

Kaj odvrne devico: površnost, zapravljanje časa ali zamuda in ljudje brez vsebine.

Tehtnica

Tehtnici z lahkoto ustrežemo. Pravična tehtnica ne prenaša izkoriščanja. Očarljiva in prijazna bo, dokler ne bo nekdo oskrunil njene dobre narave. Pripravljena je prezreti partnerjeve pomanjkljivosti.

Kaj odvrne tehtnico: soočenje, kritika in krutost ali nenaklonjenost.

Škorpijon

Škorpijon ima neverjetno moč, a je navzen ne kaže. Pičil vas bo, če ga boste poskušali prisiliti v dobro razpoloženje. Strasten škorpijon je lahko zelo čustven, če ne boste nastopili preveč napadalno.

Kaj odvrne škorpijona: nepoštenost, nelojalnost in ignoranca.

Strelec

Ognjeni strelec potrebuje svoj prostor, vodi ga želja po odkrivanju novega, neznanega. Ustvarjalni strelec ne prenaša lažnivcev, monotone in zaprte osebe ga odbijajo. Če ne dobi želenega, hitro izgubi zanimanje.

Kaj odvrne strelca: lenoba, ponavljanje in občutek, da je omejen na kakršenkoli način.

Kozorog

Mali ljudje govorijo o drugih ljudeh. Zmerni ljudje govorijo o stvareh. Veliki ljudje govorijo o idejah. Slednje velja za kozoroge, ki hrepenijo po vzponu na najvišjo goro. Nikakor ne odstopijo od zastavljenega in ne marajo ljudi, ki hitro obupajo.

Kaj odvrne kozoroga: napihnjeni ego, drobne čenče in nespametnost.

Vodnar

Vodnar teži k svobodni ljubezni. Nepredvidljivi vodnar ne mara zahtev in je lahko prava mora, odvisno koliko njegovih muh ste pripravljeni spregledati. Intelektualni vodnar ima rad izzive, zato mu nikar ne olajšajte dela.

Kaj odvrne vodnarja: prosjačenje, občutek ujetosti in ozkogledi ljudje.

Ribi

Ribe ne boste nikoli ujeli z nestrpnostjo. Občutljive ribe želijo same odločati o svojem življenju, ne prenesejo pritiska. Izogibajte se temu, da bi jih silili v zvezo. Počakajte, da bodo same dale pobudo.

Kaj odvrne ribi: trma in aroganca, predsodki in občutek omejenosti.

 

Vsak človek ima svoje posebne zahteve. Če pa boste poleg tega razumeli še potrebe posameznega astrološkega znamenja, vas bo to zagotovo vodilo do zdravega odnosa.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram