Spomladansko čiščenje duše

Mnogi se z veseljem poslovimo od zime in pomlad sprejmemo z odprtimi rokami, z olajšanjem in hvaležnostjo. Pomlad prinaša s seboj čas za prenovo, nove možnosti in priložnosti ter polno optimizma. Sonce stopi led in sneg ter počasi segreva zemljo in naša srca. Rastlinje pričenja cveteti, na drevesih žvrgolijo ptički. Novo življenje je vsepovsod naokrog!

 

Tako kot narava potrebuje oddih od hladnih, temnih zimskih mesecev, tako tudi mi potrebujemo svetlobo in toploto, ki ju prinaša pomlad. Da se prebudimo iz spanca, da spet postanemo aktivni in spet zaživimo.

Pomlad je idealna, da posadimo notranja semena, ki vodijo do osebne rasti, velikih življenjskih sprememb in trajne preobrazbe. Tako kot spomladi očistimo naš dom, je enako produktivno spomladansko čiščenje duše. Ta proces začnemo z obnavljanjem, osveževanjem in pomlajevanjem duha.

Obnova duha

Največja prednost pri spomladanskem čiščenju duše je, da se dobro počutimo, ko se znebimo nekdanjega jaza. Preteklost naj ostane v preteklosti. Edina stvar iz preteklosti, ki jo potrebujemo v sedanjem trenutku, je moč, ki smo si jo nabrali. Počistiti moramo “podstrešje”, se znebiti pajčevin, navlake in nereda v svojih mislih. Očistiti moramo svoje srce, odvreči grenkobo, jezo in negativnost. Pripraviti se moramo na novo sezono. Vsemu, kar nam ne služi več, se moramo odreči, da bi lahko začeli znova. Tako bomo jasno videli, da nismo več taki kot v preteklosti. Kakšni bomo v prihodnosti, pa je zdaj popolnoma odvisno od nas samih.

Osvežitev duha

Novo življenje, ki ga ustvarjamo, moramo znati tudi nahraniti. Zdaj, ko smo se znebili preteklosti in nas nič več ne preganja, je čas, da osvežimo dušo. Ne glede na to, kakšno je stanje zdaj, imamo moč in sposobnost, da življenje spremenimo na bolje. Ko bomo začeli razmišljati o svojih resničnih ciljih, bomo spet našli navdušenje in energijo, hkrati pa bomo ustvarili nove vzorce, ki nam bodo pomagali pri doseganju najglobljih želja. Dušo osvežimo, ko poslušamo intuicijo in se ravnamo po njenih navodilih.

Pomlajevanje duha

Poželi bomo semena, ki smo jih posadili. Za zgodbe iz preteklosti smo si že odpustili. Zadali smo si nove cilje, ki so popolnoma usklajeni z našo dušo in življenjskim namenom. Zdaj je čas za pomladitev duha. Pomladitev se zgodi, ko pripravimo akcijski načrt z globoko pripravljenostjo na spremembe. Vsak dan delamo proaktivno in zavestno. Zavedamo se svojih dejanj. Ustavimo se, razmišljamo in meditiramo o naših odločitvah, da zagotovimo, da bomo ostali na pravi poti. Ko ukrepamo, vdihnemo novo življenje in neskončen potencial v sedanji trenutek.

Pomlad je za nas res neverjetna priložnost, da začnemo znova, na sveže in se spočijemo. Ko gojimo nove priložnosti za rast in sodelujemo v procesu obnove, doživljamo preporod našega jedra in se duhovno obnovimo.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram