Kaj storiti, če pri vas doma straši?

Nič ni slabšega od življenja v domu, ki je preklet. Domače okolje je namenjeno počitku in oddihu. Dom je kraj, kamor se zatečemo, ko potrebujemo mir. V njem se moramo počutiti varno, nuditi nam mora zaščito in dati priložnost, da se sprostimo. To ni tako lahko, če moramo živeti med duhovi. Ne samo, da črpajo našo energijo, zaradi česar smo nemirni, ampak lahko izgubimo tudi nadzor nad situacijo.

 

V nekaterih domovih je lahko zaradi duhovne dejavnosti zelo pestro. Vsi dobri ali slabi duhovi morajo dom zapustiti - to je edini način, da ustvarimo najčistejše okolje za svojo dušo.

Ne bojte se, težava je rešljiva!

Žajbelj je tradicionalno zelišče za čiščenje, ki ga uporabljajo mnogi spiritualisti, da odstranijo negativno energijo. Sprehodite se s šopkom tlečega žajblja po domu in z dimom preženite duhove.
Tudi sol je tradicionalno čistilo. Da odženete negativne energije, lahko razpršite v zrak slano vodo.

Prav tako ne pozabite, da lahko dobre in pozitivne vibracije v vašem domačem okolju pomagajo pri ustvarjanju pozitivno nabite energije. To lahko prikličete s sproščujočo glasbo ali pa napolnite dom z ljubeznijo in srečo, kadar je to mogoče in ne z agresivnostjo. Tudi to bo preprečilo, da bi se negativen duh zadrževal pri vas.

V kolikor to ne bo pomagalo, potrebujete svetovalca oziroma terapevta, ki se lahko poveže z duhovnimi vodniki ter prenaša sporočila duš, ki so se poslovile. Strokovnjaki se ukvarjajo z odganjanjem in vam pomagajo razjasniti energije. Ti lahko na daljavo očistijo energije v vašem domu in preženejo duha v vašem imenu, ali pa vam svetujejo, kaj morate storiti, da očistite svoj dom.

Ukrepajte takoj!

Torej, če je vaš dom preklet, ne čakajte, saj si zaslužite mir. Noben duh ne bi smel biti dobrodošel. Če razmišljate o selitvi, najprej preverite z vedeževalcem energijo v domu - to lahko storijo na daljavo. Pokličite strokovnjaka in rešite problem.

Dom mora biti varen in spokojen, torej odženite negativne energije! Tako boste dosegli duševni mir.

 

 

 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram