Spet ta retrogradni Merkur...

Merkur je postal retrograden. Brez panike. Dihajte! Nekateri v tem vidijo nekaj strašnega, nekakšno nerazumljivo energijo, s katero se je težje spopasti. In kaj pomeni »retrograden«? Vsak planet ima svoje edinstvene lastnosti in energije, s katerimi vpliva na življenje na Zemlji. Ko postane planet retrograden, se te lastnosti »premaknejo« oziroma spremenijo.

 

Merkur je planet komunikacije, razuma, misli in zapisane besede. Torej, ko postane retrograden, se lahko pojavi zmešnjava pri kakršnikoli komunikaciji - z okolico in samim seboj. Spremenijo se lahko (potovalni) načrti ali pojavijo napake pri rezervaciji avtomobila, kart ipd. Priporočljivo je, da se v obdobju retrogradnega Merkurja ne sprejemajo pomembnejše odločitve, ali začenja nekaj novega. Ko boste komunicirali z nekom ali želeli nekaj povedati, premislite, na kakšen način boste to naredili. Interpretacija je izredno pomembna. Če je mogoče, vse pomembnejše dogovore ali pogovore prestavite na kasnejše obdobje, ko Merkur ne bo več retrograden. Prav tako si namenite več časa: za vsak cilj ali načrt si vzemite dvakrat več časa, da boste tako pripravljeni na nepričakovane prepreke. Če boste morali podpisati pomemben dokument, temeljito premislite. Preberite drobni tisk. Dvakrat, da ne boste česa izpustili ali kasneje obžalovali.

V fazi retrogradnega Merkurja poskušajte pluti s tokom. Ne upirajte se, saj se boste tako hitreje znašli v negotovosti. Z vsako zamudo se soočite z nasmehom – ker ne morete ničesar več spremeniti, se lahko vsaj nasmejete in si tako prihranite nekaj stresa. In najpomembnejše – dihajte!

Vsak planet in njegova energija je tu s posebnim namenom. Retrogradni Merkur je tu z razlogom. »Prisilil« nas bo, da upočasnimo svoj korak in pogledamo svoje življenje – da analiziramo, kaj lahko spremenimo in kaj moramo opustiti. Spodbudil nas bo, da spremenimo svojo perspektivo.

Če boste sprejeli Merkurjevo energijo, namesto da bi se borili z njo, bo to obdobje veliko lažje. Čeprav bo retrograden do 28. marca, se bodo njegovi vplivi čutili še nekaj časa, zato ne pričakujte, da se bo z vstopom v nov mesec vse magično spremenilo.

V času retrogradnega Merkurja ljudje običajno napačno interpretirajo nekatere dogodke. Včasih je neodgovorjeni klic, sporočilo ali spregledan datum le nekaj nenamernega. Paziti morate, da ne boste nečemu pripisali prevelikega/napačnega pomena. Raje najdite mir in razmislite o alternativah. Prav tako najdite več časa zase, za meditacijo in sproščanje. Če boste razmišljali: »oh, spet ta nesrečni retrogradni Merkur«, boste bolj dovzetni za negativno. Prej boste videli napake. Raje bodite zadovoljni in sodelujte z njim!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram