Najbolj primeren poletni koktajl za vaš znak

Ohladite se s koktajli! Poleti si lahko brez kančka slabe vesti privoščimo pijačo v prefinjenem kozarcu. Ko je vroče, z veseljem v senci srkamo koktajle. S pomočjo astrologije ugotovite, kateri vas bo osvežil. Naročite najprimernejši koktajl za svoj horoskopski znak (seveda pa pijte odgovorno).

OVEN

Ovni točaja vedno najprej vprašate, kaj je novega in nato to tudi zagotovo poskusite. Ovnom so običajno bolj všeč močne moške pijače, Jack Daniels s Coca-Colo ali pa samo viski z ledom. Ovnice rade posežete po vodki in posledično po koktajlu Cosmopolitan.

BIK

Samo pivo, prosim! Biki boste brbončice zadovoljili s katerimkoli pivom, še bolj pa vam bo šlo v slast, če bo zraven še slan prigrizek ali hot dog! Za bolj prefinjeno razpoloženje pridejo v poštev sladke sadne pijače, kot je Daiquiri, ali pa kakšna s pridihom mlečnih izdelkov, kot je koktajl Pina colada.

DVOJČKA

Pogovor vam je prav tako pomemben kot pijača. Torej dodajte dobri družbi še hladno, osvežilno pijačo, kot je špricar z belim vinom ali melonin martini. Dvojčki boste takoj zaljubljeni v življenje. Vašo radovednost bi znala potešiti tudi poletna degustacija vin.

RAK

Raki uživate v koktajlih, ki predstavljajo določene regije oziroma pokrajine. Poleti vam prija sangrija, ki združuje vino s citrusi in začimbami. Med priljubljenimi sta še eksotični kubanski Mojito in seveda klasična Margarita. Za rake torej le najboljši lokalni proizvodi!

LEV

Levi zapredete ob pijači z agrumi in ginom, ugaja vam martini s preobratom ali Leo special. Tudi koktajlu, izdelanemu s pijačo vrhunske blagovne znamke, se ne boste uprli. Cadillac margarita bo tako zagotovo naredila vtis. Vsekakor bi se levi razveselili knjige za pripravo klasičnih koktajlov, ki bi jo hranili v domačem baru!

DEVICA

Device pritegnejo posebna vina in piva iz mikropivovarn. Vodi vas namreč močna ljubezen do obrti. Privoščite si ogled vinoteke ali pivovarne, a seveda tiste, ki ponuja tudi degustacijo. Vašemu zemeljskemu okusu pa bodo zadostili tudi koktajli z zelenjem ali z zeleno temo. Takšna sta recimo Midori sours in Grasshoppers.

 

TEHTNICA

Tehtnice ste zadovoljne, če dobite pijačo, ki se streže v finih, pecljatih kozarcih, saj je vizualna in estetska izkušnja koktajla za vas zelo pomembna. Uživate tudi v eleganci šampanjca, še posebej v romantičnih situacijah in v kombinaciji s sladkim sadjem. Za vas je primerna klasična Mimosa.

ŠKORPIJON

Samotarski škorpijoni imate radi vse, kar je temno. To velja tako za ambient v baru kot tudi za sam koktajl. Priležejo se vam pijače z viskijem, temnimi vini in temnim rumom. Ob bazenu pa se boste sprostili tudi s pikantno pijačo, z Bloody Mary ali pa Bahama mama.

STRELEC

Strelci ste navdušeni nad močnimi in udarnimi pijačami, kot so viski, punč, Long island iced tea ali Hurricane. Radi imate tudi mednarodne pijače, kot je priljubljena brazilska Caipirinha. A na žalost ste strelci nagnjeni k pretiravanju, zato imejte ob sebi vedno treznega voznika ali pa vsaj telefonsko številko taksija.

KOZOROG

Kozorogi ljubite klasične in suhe koktajle, ki so običajni ter pusti. Ustrezajo vam gin, tonik in standardni martini, če smo natančni, brez kakršnihkoli okraskov. Radi imate vrhunske alkoholne pijače, ki pričajo o dobrem okusu. Po večerji vas bo zadovoljil klasičen ritual, s Portom in sirom.

VODNAR

V mladih letih vodnarji najraje uživate alkoholni žele. Tudi kasneje se vodnarji nagibate k čudnim, posebnim, zanimivim ali trendovskim pijačam. V poštev prideta koktajl Pomtini in Kamikaze. Kljub temu znate uživati tudi v šumečem, dobrem šampanjcu. Gre vam predvsem za zabavo in razvedrilo.

RIBI

Ribe, z izostrenimi čuti, izbirate subtilne okuse in iščete nianse, zato še posebej uživate v degustaciji vin ali koktajlov. Poleti se najraje odločite za koktajl Fish house punch ali kozarec vrhunskega desertnega vina.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram