Kako vam lahko Tarot pomaga v prazničnem času?

Ali je možno, da vam lahko 78 kart pomaga poglobiti odnose, duhovno napredovati in najti zadovoljstvo? Seveda. Tarot karte so pripomoček, s katerim lahko dostopamo do naše duhovne resnice in se bolje znajdemo v novih situacijah. Prazniki so lahko priložnost, da utrdimo odnose, se srečamo z ljudmi iz preteklosti in na okoliščine pogledamo malce drugače. Če se odločate, s kom naj bi preživeli praznike, ali kdo bo dobil posebno darilo, vas lahko Tarot usmeriti v smer, kjer boste energijo uporabili v skladu s tem, kar je najbolje za vas.

 

Preberite si, kako vam lahko Tarot pomaga. Namesto da bi kupili darilo osebi, s katero se ne vidite v prihodnosti, lahko s kartami najdete notranji mir in srečo ter postanete oseba, ki si želite biti. Lahko pa vas vodi k uskladitvi s samim seboj. Namesto da bi se počutili, da ste dolžni svoj denar in čas zapraviti za nekaj, kar vam ni všeč, se boste lažje usmerili k manifestaciji želenega in izpopolnitvi samega sebe.

Ko se bomo približani zimskemu solsticiju, se bo v nas ponovno prebudilo Sonce – to je čas regeneracije naše duše. Danes imam za vas nekaj nasvetov, s katerimi boste lažje krmarili skozi svoj notranji in zunanji svet v tem čudovitem (in morda najbolj stresnem) obdobju.

Začnite in končajte dan s Tarotom

Praznični čas je lahko zelo hektičen in naporen. Vsi hitijo, vsi se pripravljajo na praznovanje, zabave in darila. Nekateri pa si želimo, da bi bili vsi le srečni in mirni, kar pa je težko doseči. Pogosto se zgodi, da prenehamo poslušati svoje telo in živimo življenje skozi čute, kar lahko ustvari zmedo, saj svoje energije ne znamo pravilno usmeriti. Okolica preveč vpliva na nas oziroma smo čustveno preveč dojemljivi zanjo. S Tarotom lahko najdete notranji mir in zavetje pred nemirnim zunanjim dogajanjem.

Tarot karte lahko vprašate karkoli: kako boste najbolje preživeli svoj dan ali kako boste ugotovili, po čem vaše srce hrepeni. Poskrbeti morate le, da so vaše namere zasnovane z ljubeznijo in ne s sebičnostjo. K Tarotu morate pristopiti čisto in iskreno. In bolj ko boste usklajeni s svojo energijo in svojimi resničnimi namerami, bolj boste srečni. Najprej pa se prepričajte, ali vaše želje narekuje ego ali višja zavest.

Tarot je vaš prijatelj

Pomagal vam bo spoznati, kdaj so dejanja na mestu in kdaj so preprosto nesmiselna (npr. igranje vloge žrtve, ko ne dobite pozornosti, ki jo pričakujete). Ko čutite, da ste v neravnovesju, se odločite za Tarot.

Morda se sprašujete, ali bi morali iti na božično zabavo s sodelavci, če je zdaj pravi čas za spremembo prehrane, ali če si resnično želite, da bi vas na silvestrovo poljubil nekdo poseben. Posvetujte se s Tarot kartami - te vam lahko pomagajo izkoristiti intuicijo in omogočijo, da se oddaljite od materialnih želja ali strasti, ki niso v skladu z modrostjo in resnico vaše duše.

Če čutite nemir ali negotovost in ne morete najti razloga za to, si vzemite trenutek zase in Tarot karte, da spoznate srž težav oziroma negativnih občutkov. Lahko se zgodi, da se pojavijo stara čustva. Namesto da bi jih potlačili, se raje umirite, usedite in globoko zadihajte. Tako boste lažje naredili korak naprej.

 

 

S Tarot kartami lahko ponovno najdete način, s katerim boste v svoje življenje prinesli več zadovoljstva, sreče in nove perspektive. To bo omogočilo neposredno povezavo z dušo, zaradi česar boste svoj um lahko usmerili v smer, ki si jo želite. In to je lahko resnično lepo darilo zase!

Namesto da bi s Tarotom našli odgovor na to, kako bodo potekali prazniki, raje pustite, da vam Tarot nudi moč, s katero boste ustvarili praznike, kot si jih vi želite. Brez manipulacije se lahko odločite, da bodo vaše namere čiste in iskrene ter tako postali najbolj vesel duhovni vodnik svojim prijateljem in družini. Ko Tarot kartam pustite, da vam pomagajo najti pozitivne vidike, ustvariti zdrave meje zase in prepoznati skrite vzorce, takrat lahko resnično zasijete in kot oseba zrastete. Ko boste vstopili v prostor, boste zasijali, saj bodo vaše vibracije visoke. »Vse, kar potrebujete, je že znotraj vas.«

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram