Slabe navade vsakega znamenja

Nihče ni popoln - vsak znak horoskopa ima svoje pregrehe. Na srečo ponuja astrologija dragocene namige, kako se znebiti slabih navad. Preberite, kako lahko prekinete te negativne vzorce in zaživite na polno.

OVEN

Slaba navada ovnov je, da želijo biti v ospredju, da silijo pod žaromete in so nadvse radi v centru pozornosti. Čeprav jim ravno ta lastnost pomaga napredovati, lahko hkrati ogrozi odnose. Ovni bodo lažje odpravili težavo, če bodo postali odgovorni za žival, rastlino ali otroka. V kolikor bodo lahko za nekaj skrbeli, se bo njihova sebičnost zmanjšala.

BIK

Biki ljubijo nered, toda zmeda in kaos povzročata glavobole. Pomembno je, da postanejo urejeni. Pospravljanje, zlaganje, pregledovanje, upravljanje, popravljanje, vzdrževanje … so zadeve, ki jih bodo spodbudile k boljši organiziranosti. Pomagalo jim bo, če bodo vzpostavili sistem za shranjevanje stvari.

DVOJČKA

Splošno je znano, da so dvojčki slabi poslušalci, saj ne znajo prisluhniti. Zelo radi pa govorijo. Njihovo pozornost boste pritegnili, če boste ostali tiho. Prenehajte govoriti in samo mirno opazujte, ali vas spremljajo. Če bo treba, molčite tudi dalj časa. Sčasoma se bo tudi največje gobezdalo naučilo, kako zapreti usta in napeti ušesi.

 

RAK

Ste se kdaj vprašali, zakaj so raki tako sladki? Samo poglejte, koliko sladkorja zaužijejo. Ta znak ljubi piškote, sladkarije in sladoled. Občasno uživanje je v redu, toda pretiravanje s sladicami se hitro pozna na pasu, prav tako upade raven energije. Počutje se bo izboljšalo z nesladkanimi slaščicami, suho sadje pa jih bo odvrnilo od sladkih pregreh. Pomagati bi znal tudi žvečilni gumi brez sladkorja.

LEV

Povsem naravno je, da se znamenje, ki je blagoslovljeno z močjo, ustvarjalnostjo, šarmom in duhovitostjo, rado postavlja in razkazuje. V resnici pa je ta želja po bahanju zakoreninjena v negotovosti. Prej, ko se levi naučijo dajati komplimente drugim, hitreje prejmejo pohvalo, po kateri tako zelo hrepenijo.

DEVICA

Device zaradi hrepenenja po popolnosti velikokrat ogrožajo svoj užitek. Spoznati morajo, da je bolje, da se počutijo dobro, kot da so videti dobro. Nadzor in urejenost nista vse. Vsak dan bi morale nekaj minut nameniti zabavi. Pečenje bi znalo pomagati, da bi se znebile strahu pred umazanijo, slikanje bi jih sprostilo, da ne bi bile tako zelo organizirane.

 

TEHTNICA

Tehnice so mahnjene na zapravljanje in so lastnice vseh znanih kreditnih kartic. Čeprav je njihov okus nedvomno brezhiben, jih lahko spravi v težave ali v stečaj. Pravzaprav gre za iskanje lepote. Če se bodo naučile uživati v preprostih in cenovno ugodnih stvareh, kot so sprehodi v naravi in obiski muzejev, bo to lahko omililo njihovo željo po razmetavanju denarja.

ŠKORPIJON

Nobeno znamenje ni tako zamerljivo kot ta horoskopski znak. Toda na žalost zagrenjenost iz življenja izrine ljubezen, srečo in zaupanje. Škorpijoni se morajo torej znebiti jeze oziroma se jo morajo naučiti obvladovati. Beleženje vtisov v dnevnik jih bo omehčalo in prej bodo zmožni odpustiti. Prav tako je za sprostitev vsaj enkrat na mesec priporočljiva masaža.

STRELEC

Strelci imajo slabo navado govoriti resnico in pri tem niso prav nič obzirni. Čeprav imajo v mislih najboljše namere, to pri komentarjih, kot so: "Joj, v teh hlačah si debel!" ali "Si bil pijan, ko si napisal to sporočilo?", prav nič ne pomaga. Naučiti se morajo taktnosti, premišljenosti, vljudnosti, torej morajo postati bolj diplomatski in kultivirani, a to pride z vajo. Vsekakor pa bi pomagalo, če bi jim nekdo pred nos nastavil ogledalo.

 

KOZOROG

Kozorogi so deloholiki. Mnogi se bojijo, da bo vse propadlo v trenutku, ko se bodo ustavili. Te grozne navade se bodo lahko znebili, če bodo začeli pisati dnevnik hvaležnosti. Ko bodo začeli spoznavati, za kaj vse se lahko zahvalijo v življenju, se bodo počutili bolje. Materialne dobrine niso edino bogastvo na svetu. Torej nič več izmikanja počitnicam zaradi dela!

VODNAR

Vodnarji so zmožni ustvariti popolnoma samozadostna življenja. Na žalost jih to ovira, ko želijo postati intimni. V bistvu se bojijo, da bodo odnosi ogrozili njihovo neodvisnost. Na srečo vodnarji radi eksperimentirajo. Če jim bo intimnost v izziv, bodo v dobro ljubečih odnosov opustili nadzor. Potemtakem jih postavite pred ultimat.

RIBI

Ribam kot vodnemu znaku odgovarjajo tekočine. Ko imajo te tekočine visoko vsebnost alkohola, in uživanje ni le občasno, lahko pride do težav. Gre za zlo sodobnega časa, ko stres duši telo in dušo, zato marsikdo za boljše počutje poseže po pregrehi. Meditacija in joga lahko pomagata in sta tudi zelo koristni, ker omogočita, da se doseže zdrav občutek nirvane.

 

 

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram