Astrološka znamenja in modni stil

Si želite osvežiti garderobo? Vsako astrološko znamenje ima svoje posebne lastnosti in karakteristike, ki se odražajo v načinu oblačenja in modnih dodatkih.

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec

Predstavniki ognja so radi opaženi. Niso ekscentrični ali čudaški, le v središču dogajanja si želijo biti. Hočejo, da jih okolica vidi kot dinamične in samozavestne osebe. Sledijo določenim slogom in trendom, a znajo ustvariti tudi lasten, pristen stil. V garderobi pa morajo vedno imeti:

 • dobro prilegajočo poslovno obleko, ki pravi „tukaj sem“,
 • klasično torbico ali aktovko, ki pravi „mislim resno“,
 • športna oblačila za prosti čas.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog

Varovanci elementa zemlje so zelo prizemljeni in praktični. Pri oblačilih iščejo kakovost, pri tem pa niso lahkomiselni. To pa ne pomeni, da se ne znajo zabavati pri izbiri oblek ali modnih dodatkov. Želijo, da vse izraža njih same. Svoj denar raje vložijo v oblačila, ki so dobro narejena in ki jih bodo lahko nosili dlje časa. V njihovi garderobi pa ne sme manjkati:

 • vsestranske delovne obleke ali para širokih hlač,
 • brezčasen kos nakita, ki bo razkril vašo pametno naložbo,
 • lepe, udobne in dobro narejene čevlje.

Zračna znamenja: Dvojčka, Tehtnica, Vodnar

Kar se tiče mode, so zračna znamenja pravi kameleoni. Radi imajo lepe stvari, radi naredijo vtis in so opaženi. Njihov stil je izviren, kot so oni sami in z njim se bodo „postavljali“. Težje bodo sledili modnim smernicam, kljub temu pa v njihovi garderobi lahko najdemo:

 • elegantno večerno toaleto,
 • dizajnersko torbico ali kos nakita,
 • šal, kravato, klobuk ali podoben dodatke, ki bo odseval njihovo osebnost.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Ribi

Raje kot na stil, vodna znamenja prisegajo na udobje. To pa ne pomeni, da so staromodna. Radi imajo barvita oblačila. Ko bodo našli nekaj, kar jim bo všeč, obstaja velika verjetnost, da bodo to kupili v vsaki barvi. Svoj denar bodo zapravili za kvalitetne stvari, ki bodo zdržale zob časa, in so nadvse udobne. Če bodo določeno oblačilo prerasli, ga bodo z veseljem nekomu podarili. V njihovi garderobi boste našli:

 • udoben pulover, ki izraža vašo osebnost,
 • krilo ali hlače, ki bo povečalo vašo samozavestne,
 • rokavice, šal, klobuk ali podobni praktični dodatki, ki so celo ročno izdelani in praktični.

Pomembno je, da izberete oblačilo, ki bo odsevalo vas same in dodatke, s katerimi boste pokazali čarobne plati osebnosti. Svetovalke Balzamike vam lahko podrobneje svetujejo, kaj obleči oziroma katera barva se ujema z vašo osebnostjo, vašimi vibracijami.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram