Sanje lahko nudijo rešitve za življenjske težave!

Velikokrat se ne spomnimo, kaj smo sanjali čez noč. Takrat ko se, pa nas lahko sanje in nočne more povsem prevzamejo. Zaradi njih smo pretreseni, navdušeni, zaskrbljeni, neučakani …, čeprav večinoma sploh ne vemo, kaj pomenijo in zakaj je do njih prišlo.

 

Sanjam in njihovemu pomenu bi morali posvetiti več pozornosti, ker bi tako lahko izboljšali svoje življenje.

Zapišimo jih

Se tudi vi večkrat vprašate, ali ste ponoči sanjali in kaj? Če se zjutraj sanj ne spomnimo, to še ne pomeni, da jih nismo imeli. Sanje namreč hitro pozabimo, skoraj takoj ko se prebudimo. Kadar sanjamo bolj proti jutru, so možnosti, da se bomo spomnili, kaj smo sanjali, večje, kot pri sanjanju ponoči. Po globokem in trdnem spancu se težje dokopljemo do sanj, kot po rahlem. V eni noči lahko večkrat sanjamo, in to različne sanje. Več kot jih je, lažje bomo obudili vsaj ene od njih.

Sanje nam lahko pomagajo pri reševanju življenjskih problemov. Zato je priporočljivo, da bi imeli vedno pri roki svinčnik in papir, da bi takoj, ko se zbudimo, na list napisali vse, kar bi se spomnili.

Zmanjšajmo stres

Za grde in moreče sanje je v prvi vrsti odgovoren vsakodnevni stres. Bolj, kot smo nemirni, ko se približujemo stanju budnosti, več verjetnosti je, da se bomo znašli v nočni mori. Če se prebudimo iz groznih sanj na silo, to dejansko pomeni, da je mehanizem v sanjah, ki bi moral poskrbeti, da bi se rešili, odpovedal in zato tudi napetosti ne sprostimo pravilno.

Veliko ljudi sprašuje, ali lahko sanje napovejo prihodnost. Da, včasih sanje lahko naznanjajo prihodnost. Sanje so sestavni del našega življenja, povezane naj bi bile s podzavestjo. Gradijo poseben skupek, ki bogati naše zaznavanje. V njihovem svetu skozi simboliko najdemo lepe izkušnje, ki smo jih doživeli, ideje in rešitve, vključno s slutnjami.

Kadar imamo za seboj težek dan, bi bilo idealno, če bi se pred spanjem sprehodili, da bi zbistrili misli. Dobro bi si bilo privoščiti tudi sproščujočo kopel, ki bi odpravila negativne misli. Stres se gradi na podzavestni ravni, zato moramo delati na tem, da ga s pomočjo prijetnih aktivnosti, zmanjšujemo.

Sanje so pomembno orodje, ki nam pomaga pri učenju. So ključ do ustvarjalnosti in celo ključ za preživetje. Sanje so okno do našega tajnega jaza.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram