Kako zapeljati osebo glede na njeno astrološko znamenje - 2.del

Nekaterim se bodo zdeli nasveti klišejski, spet drugim zanimivi, vendar se morate zavedati, da ima vsako astrološko znamenje svoje osebnostne lastnosti bolj intenzivno razvite kot drugi. Če se osredotočimo na to, lahko najdemo koristne načine, kako zapeljati določeno astrološko znamenje s tem, da se jim pove (ali prikaže), kaj si želijo slišati oziroma videti.

Tehtnica

Tehtnice so zelo romantične, a hkrati tudi zelo elegantne. Pohvalite njihovo oblačilo, ker veliko časa preživijo pred omaro, preden izberejo kaj bodo oblekle. Zelo rade imajo posebne priložnosti in razkošen način življenja. Če boste kupili drago steklenico vina ali pa jih boste povabili na dober koncert, vam bo to zagotovo prineslo dodatne točke.

Tehtnice imajo prirojeno potrebo po socialni in osebni potrditvi, ampak so običajno zelo diskretne glede tega in te potrebe ne kažejo navzven. Če boste pohvalili kakšno prikrito lastnost njihove osebnosti ali se poglobili vanje, se bodo brezpogojno zaljubile v vas. Vedno znova morajo biti tudi koristne za svojega partnerja, da s tem dobijo občutek pripadnosti - zato jih kdaj zaprosite za uslugo. Zelo rade imajo neposredne in impulzivne partnerje, saj ti v njih vzbudijo vznemirjenje.

S tehtnicami je zelo enostavno manipulirati, ker so neodločne glede vsega. Tudi če jim boste dali več možnosti, bodo te le zmedene. Za dokončno odločitev bo tehtnica potrebovala tudi več ur ali pa celo več dni, če gre za kaj večjega in pomembnega. Zaradi vsega tega pa se lahko z lahkoto usmerja do izbire ali odločitve, ki je v vašem osebnem interesu. Ker pa se tak odnos gradi na manipulaciji in prevari, se lahko hitro začnejo kazati vzorci razhajanja. Če želite postati eno s tehtnico, je najbolj pomembno to, da jim pomagate videti resnico, kaj sledi za določenimi odločitvami in kakšne so posledice (preverita pluse in minuse glede odločitev). Na ta način boste postali nenadomestljivi, saj vas bo vedno znova potrebovala, da razvozlate njen zapleten um.

Škorpijon

Škorpijoni so najtežje znamenje horoskopa, kar se tiče zapeljevanja. Ljubijo skrivnostnost in sovražijo izkazovati svoja čustva. Nikoli ne morete uganiti, kaj čutijo in mislijo, dokler ne pristanete z njimi v postelji.

Ne glede na to, kako blizu ste si s škorpijoni, nikoli ne boste vedeli, kaj se zares  v njih dogaja. Večino časa niti sami ne vedo, kaj čutijo in kaj si želijo, zato navzven izpadejo zelo čustveno zmedeni. Če jim pomagate razvozlati ves ta čustven kaos, pa lahko postanete »mentorski tip partnerja«, ki ga potrebujejo v svoji bližini.

Pazite pa se njihove maščevane plati. Če prizadenete škorpijona si zapomnite, da bo naredil vse, da se vam uresniči najhujša nočna mora. Z njimi morate biti torej iskreni, ne igrajte se z njihovim srcem. Ker so zelo trmasti, se vam bodo maščevali, dokler ne boste obžalovali te krivice, ki ste jo naredili.

Pomembno je, da se zavedate, da vas nikoli ne bodo obravnavali tako, kot ne bi želeli, da se obravnava njih. Spoštovali vas bodo tako dolgo, dokler boste vi njih. Morda so res najbolj strastni in seksualni tip ljubimca, vendar pa so tudi nekoliko staromodni. Niso ravno najbolj uspešni, kar se tiče dolgoročnih vez, a hkrati še vedno sanjajo o osebi, ki bo z njimi do konca življenja.

Strelec

Strelci so zelo romantični, radi imajo dober humor. Niso pa ravno najbolj pesniški, pa tudi glede romantičnih idej vedno znova dvomijo, zato ne dajajte velikega  poudarka na to. Kar se tiče spolnosti, so zelo domiselni in igrivi, zato jih presenetite z zapeljivim spodnjim perilom ali jih povabite k igranju vlog. Ne bo vam žal.

Po naravi strelci niso najbolj zvesti, a ko se ne spogledujejo z drugimi, je to jasen znak, da so vam naklonjeni. Da bi obdržali njihov interes, se morate vedno predstaviti kot nekdo, ki najde rešitev v vsaki situaciji. V težkih razmerah jim najbolj ustreza dinamičen partner.

Strelci v sebi gojijo svojevrsten smisel za humor, ki včasih meji na otročjega. Če se vam njihove šale ne zdijo primerne ali vam njihov smisel za humor ne ugaja, bi morali ljubezen iskati drugje, ker je to šele začetek. Svoje neresne plati ne bodo spremenili tudi za osebo, ki jih resnično privlači.

Zelo radi imajo sočne argumente, zato potrebujejo partnerja, ki jim lahko intelektualno konkurira.

Kozorog

Kozorogi so najbolj »seksi« med astrološkimi znamenji.  Kar si želijo, to tudi vzamejo, lahko celo na malce agresiven način. Kot »lovci« želijo vedeti, da imajo kaj loviti. A ko nekaj ulovijo, lahko hitro izgubijo zanimanje. Dajte jim torej nekaj, za kar morajo čakati, da boste tako ohranili njihov interes.

Kozorogi že po naravi vse analizirajo in imajo radi intenzivne argumente. Če niste tip človeka, ki ima veliko vprašanj in ima vse stvari v nekem logičnem zaporedju, potem kozorogi niso idealni partnerji za vas. Na drugi strani pa imajo radi tudi pogovore, ki jim predstavljajo izziv. S tem lahko zlahka zapeljete kozoroga, le razvozlati morate njihovo logično razmišljanje.

Kot praktično astrološko znamenje imajo kozorogi zelo radi ljubimca, ki je pragmatičen. Radi imajo nekoga, ki lahko daje realne rešitve za njihove težave in ne nekoga, ki je površen in ima abstrakten način razmišljanja. Pri kozorogih se nasprotja privlačijo.

Če želite, da vas kozorogi jemljejo resno, potem morate tudi sami izraziti resno plat sebe, saj sovražijo površinske ljudi. Njihovo pozornost lahko vzbudite tudi z znanjem in splošno razgledanostjo.

Vodnar

Vodnarji potrebujejo občutek, da so prosti, saj sovražijo obveznosti. Vedeti morajo, da jih določen odnos ne omejuje, ampak da jim pomaga duhovno, čustveno in intelektualno rasti. So zelo inteligentni in potrebujejo nekoga, ki jih bo izpopolnjeval in zapolnjeval z dragocenimi idejami.

Vodnarji spoštujejo in občudujejo nekoga, ki ima širok spekter znanja. Le strasten ljubimec lahko navdihne njihov domišljijski svet.

Vodnarji so lahko zvesti osebi, ki jo resnično ljubijo. Če zaupanje izgubijo, pa lahko zlahka zamenjajo partnerja. Zelo jih navdihujejo nove ideje in koncepti. Če si želite zapeljati vodnarja, morate najti izvirne načine. Nenavadni filmi, knjige ali »vintage« oblačila z zgodbo v ozadju, so idealna darila za vodnarja.

V postelji so igrivi in domiselni. Ne oklevajte, da jih presenetite z neobičajnimi ljubezenskimi igricami. Vodnarji se lahko kaj hitro počutijo ujete v razmerju, zato jim pokažite svoj interes, vendar jim pustite tudi dovolj manevrskega prostora. Če boste postali prezahtevni, ga lahko izgubite za vedno.

Ribi

Ribe se ne morejo osredotočiti na svoje misli, zato se lahko hitro začnejo dolgočasiti. Zlahka lahko skrenejo s poti, zato potrebujejo partnerja, ki jim bo pomagal dokončati pomembne stvari. Če začutijo, da jih ljubimec podpira tudi praktično, se ribe hitro odprejo in se brezpogojno prepustijo razmerju.

Da bi vzbudili njihovo zanimanje, morate biti drugačni. Vedno znova jih boste morali presenečati z novimi idejami in novimi doživetji, saj tako ne bodo nikoli zapustile vaše strani. Prav tako je pri njih pomemben humor, zato potrebujejo nekoga, ki ne razume le njihovih šal, ampak tudi njihov ciničen, a izjemno inteligenten humor.

Ribe so resnično prijazne osebe, zato lahko drugi hitro izkoristijo to velikodušnost. Ker so zelo odprte osebe, so lahko pogosto obkroženi z neiskrenimi ljudmi.

Ne marajo, ko se jim ukazuje, kaj bi morali delati. Zato boste morali biti pozorni na njihove občutke in pazljivi pri tem, ko jim boste odpirali oči, kdo do njih ni iskren in kdo jih samo izkorišča. Če jih boste znali diskretno zaščititi in jih dali varnost, ki jo tako zelo iščejo, se vam bodo ribe popolnoma prepustile.

 

  

 

LJUBEZENSKI POTENCIALI

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Se bo razvilo nekaj več? Te ljubi? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram