Naučite se manifestirati ljubezen v svojem življenju!

Ste opazili, da se nekaterim godi v ljubezni, drugi pa se soočajo z razočaranjem in neuspešnimi odnosi? V ljubezni je pomembno pravilo vzajemnosti: dobiš, kar daš. In najboljši način je, da sledite preprostemu karmičnemu pravilu.

 

Karma je dokaj preprost koncept, ki temelji na načelu, da se bodo vsa dejanja (v tem in preteklih življenjih) odražala tudi v prihodnosti. Kar sejemo, to bomo želi! Dobra dejanja in nameni se bodo pokazali v dobri karmi, slaba pa bodo privabila negativne energije – slabo karmo. Enostavno, kajne? A to še ni vse. Pomembno je, da znate analizirati svoje odločitve, misli in čustva ter razmisliti, ali sabotirate svoje ljubezensko življenje?

Ljubezen je zapletena, strastna in vsestranska zadeva. Je polna čustev in občutkov, ki lahko posameznika popolnoma prevzame. In če niste previdni, se lahko nenamerno ustvari slaba karma, ne da bi sploh vedeli. Kako? Z laganjem, prevarami ali kakršnimkoli zlorabami, ki ne ustvarjajo dobre karme. Toda ste vedeli, da kljub veri, da so vaša dejanja in nameni pozitivni, lahko najmanjše negativne misli, občutki krivde, ljubosumja ali zamere sabotirajo vaše ljubezensko življenje?

Morda je resda prepozno, da bi lahko nadzorovali posledice dejanj iz preteklosti, a vseeno se lahko premaknete naprej. Z nekaj preprostimi koraki lahko k sebi pritegnete dobro karmo in srečnejše ljubezensko življenje.

Izkažite pozornosti

Izkazovanje naklonjenosti, prijazne geste, komplimenti, prijaznost, sočutje in vljudnost so prvi koraki k dobri karmi v ljubezni. Ampak včasih smo tako vpeti sami vase in svoje probleme, da pozabimo na majhna dejanja prijaznosti, ki na dolgi rok lahko ustvarijo veliko razliko.

Bodite zreli

Dobra komunikacija v odnosu bo pomagala zmanjšati negativne občutke, ki lahko vodijo k prepirom, ljubosumju, zameram ali sebičnemu vedenju. Vsak izmed nas se je v odnosu obnašal kot otrok, zlasti ko nas je ljubljena oseba razburila. Pomembno je, da se znate s partnerjem odkrito pogovoriti – in najpomembneje – poslušati! Zrelo vedenje bo k vam privabilo enako energijo in vodilo k dobri karmi v ljubezni.

Odpustite stare zamere

Občutki jeze ali zamere, ki so usmerjeni k nekomu, ki vas je razočaral ali prizadel, se lahko obrnejo proti vam in ustvarijo slabo karmo. Kot oblak se lahko nad vas zgrne negativna energija, ki vam bo preprečila napredek v ljubezni. Zmožnost razumevanja in odpuščanja je ključna za manifestacijo ljubezni v svojem življenju.

Zazrite se vase

Izbira trenutka je pomembna in ko je v igri ljubezen, se lahko obrnete na astrologijo, numerologijo ali Tarot karte, da ugotovite, kdaj je najboljši čas, da ukrepate. Z omenjenimi področji boste lahko sprejeli prave odločitve ob pravem trenutku in v svoje življenje pritegnili ljubezen.

Nadzirajte svoja čustva

Ker je ljubezen strastna, se lahko partnerja zapleteta v strasten in močen prepir. To se lahko stopnjuje do mere, da kričita na drug drugega ali si očitata določene stvari. Zato je pomembno, da se znate ustaviti, zapreti usta in ponovno dobiti nadzor nad svojimi čustvi. Sprehodite se okoli hiše, ohladite se in se nato mirno vrnite k pogovoru. Na ta način boste namreč lažje komunicirali z ljubljeno osebo in dosegli kompromise.

Razmišljajte pozitivno

Moč misli je neverjetna – tako pozitivnih kot negativnih. Razmišljanje o slabih stvareh bo privabilo slabo energijo. Če npr. razmišljate »verjetno bo z mano prekinil« ali »zagotovo me bo pustil«, se bo to po vsej verjetnosti uresničilo. Ker boste v odnos prinesli negativno in šibko energijo, se bo le-ta začel krhati, kar bo načelo zaupanje, to pa bo vodilo k razpadu odnosa. Če želite v svoje življenje pritegniti pozitivno energijo, začnite razmišljati pozitivno in delati na vajah blokiranja negativnih misli. Zavedajte se, da bolj ko bodo vaše misli pozitivne, lažje boste k sebi pritegnili pozitivno karmo. In ljubezen!

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram