Kaj pomeni tvoje ime?

Vaše ime ponazarja vašo osebnost, značajske lastnosti, skrite talente in sposobnosti. Odkriva vaše dobre in slabe lastnosti, vpliva na vaše vedenje, počutje in celo ljubezen ter posel. 

 

Število značaja izračunamo tako, da seštejemo vrednost vseh črk imena in priimka. Seštevamo do enomestne cifre.

Primer:

Maja Novak

Maja: 4+1+1+1 = 7 Novak: 5+6+4+1+2=18=1+8=9

Vsota imena in priimka: 7+9=16=7

Število 1

Vodi vas močna volja in želja po avtoriteti. Po naravi ste zelo samozavestni in ambiciozni, točno veste, kaj si želite doseči. Lahko pa ste nagnjeni tudi k sebičnosti in prevladi, zlati na področju ljubezni. Ste zelo strastna oseba, a navzven čustva težje pokažete, saj si želite ohraniti vajeti odnosa v svojih rokah. Lahko, da ste na trenutke preveč zahtevni.

Število 2

Število ponazarja uravnoteženost, občutljivost in domišljijo. Ljubezen je ena izmed prioritet v življenju, lahko bi rekli, da ste celo nepopravljiv romantik. Po drugi strani pa ste nagnjeni k pasivnosti in podrejanju, kar lahko vodi v negotovost. Potrebujete prijazno okolje, radi se družite in delate z drugimi. Boljši ste pri realizaciji idej, kot vodenju, zato ste na poslovnem področju zelo dober delavec, ki zna slediti navodilom.

Število 3

Iskrenost, velikodušnost, družabnost in kreativnost so vaše odlike. Sposobni ste zelo velike in strastne ljubezni, vendar pa za to potrebujete čas. Iščete zanimiv in dinamičen odnos, v katerem boste zlahka izrazili svoje misli in ideje. Potrebujete gibanje, nenehno dogajanje okoli sebe. Zaradi tega ste lahko nagnjeni k razsipnosti, saj se ne znate ustaviti v svoji velikodušnosti.

Število 4

Ste zelo potrpežljiva, stabilna in vztrajna oseba. Imate smisel za organizacijo, ste zelo natančni in marljivi. Kar si zastavite, zlahka ne opustite. Uspeh je posledica trdega dela in zaupanja vase. Po drugi strani pa ste nagnjeni k rutini, kar vam lahko v ljubezni prinese nerazumevanje. Težje stopite v neznano in tvegate. Čustva težje pokažete, saj si želite najprej zgraditi trden in zaupanja vreden odnos.

Število 5

Zanimajo vas različna področja udejstvovanja, kar se kaže zlasti na področju posla. Svojo službo pogosto menjate, težje se ustalite na enem mestu. Radi imate potovanja in gibanje na sploh. Vodi vas želja po izkušanju novosti, zato vas pogosto prevzame želja po potovanjih v oddaljene kraje. Tudi v ljubezni vas vodi želja po dinamiki, spontanosti in pripravljenosti na novosti. Zaradi tega se lahko pojavijo težave v ljubezni, saj se resna zveza težje zgradi, saj se težko umirite.

Število 6

Ste izredno šarmantna oseba s smislom za lepoto. Srečo iščete v užitkih, tako v ljubezni kot življenju na splošno. Vodi vas lahkoten korak, zato se pogosto pojavljata tudi neodločnost in občutljivost. V življenju vam primanjkuje strogosti, zato se boste našli na področju umetnosti. Dejavnost, v kateri boste lahko izrazili svoja čustva in čut za estetiko, vam bo prinesla zadovoljstvo in umirjenost.

Število 7

V življenju se ne obremenjujete z malenkostmi in podrobnostmi. Imate zelo svoboden pogled na življenje in odnose, zato v ljubezni pogosto prihaja do razhajanj. Težje zgradite resen odnos, saj iščete osebo, s katero boste delili enake interese in vizije. Ob sebi potrebujete osebo, ki bo razumela vašo individualnost in ki se ne bo ustrašila vaše trmaste narave.

Število 8

Vodita vas drznost in neverjetna življenjska energija. Uspeh lahko najdete pri delu, v katerem boste našli hitre zmage in kjer boste lahko pokazali sposobnost hitrega sprejemanja odločitev. Ker pa niste najbolj potrpežljiva oseba in vse želite doseči takoj, se v ljubezni soočate z marsikaterimi nepotrebnimi negativnimi občutki, kot je ljubosumje in željo po vodenju zveze.

Število 9

Imate zelo strasten značaj, zato vedno iščete sebi podobno osebo, s katero boste lahko zgradili iskren odnos. Ste predana in čustvena oseba, a vam primanjkuje čuta za romantiko. V življenju niste najbolj praktična oseba, zato lahko hitro padete pod tuj vpliv. Uspeh boste našli v delu, pri katerem boste verjeli, da lahko resnično uspete in pokažete svoje znanje.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram