Feng shui in ljubezen

Se sprašujete, kako sta feng shui in spalnica povezana? Si želite v življenje privabiti novo ljubezen? Ali pa vaš odnos potrebuje le malo pomoči? S feng shui nasveti lahko najdete (ali obdržite) srečen in trden odnos. Vsi temeljijo na dejstvu, da je spalnica živahen in harmoničen prostor, kjer ljubezen resnično zaživi.

Preberite si nekaj namigov, kako privabiti energijo ljubezni v svoj dom.

Je vaša spalnica dovolj udobna za dve osebi? Če je vaša postelja potisnjena v kot ali pa postavljena za vrati, ob njej pa stoji le ena nočna omarica, imate morda težave pri iskanju ljubezni. To nakazuje, da za pravo ljubezen še niste pripravljeni, še vedno se pred njo skrivate.

Je okoli vaše postelje uravnotežena energija? V partnerskem odnosu je postelja del obeh, zato morata imeti oba dovolj prostora na svoji strani. To bo ustvarilo harmonijo ter prineslo spoštovanje in enakovrednost.

Imate v omari dovolj prostora? Omara, v kateri je dovolj prostora in se energija lahko nemoteno giblje, spodbuja le ne dobro počutje, ampak povečuje priložnosti, da se odnos poglobi. Poleg tega pa vaši ljubljeni osebi omogoča, da v omaro spravi stvar ali dve.

Pomembno je, da sta poleg spalnice uravnoteženi tudi kopalnica in kuhinja. To so tri področja, ki sovplivajo na drug drugega. Če je pretok energije oslabljen ali blokiran v enem od teh prostorov, se bo to prej ali slej pokazalo tudi na ljubezenskem odnosu.

Si lahko jasno vizualizirate življenje z osebo svojih sanj? Kako je to videti, kaj začutite ob tej misli? Vas je strah? Ali čutite neizmerno srečo? Te občutke prenesite v svoj dom s posebnimi slikami, z barvami in vonjavami (eterična olja). Izogibajte pa se slikam z žalostnimi podobami, če želite privabiti srečen ljubezenski odnos.

Še posebej bodite pozorni na jugozahodni predel spalnice. Tu je po feng shui-ju predel partnerstva in ljubezni. Sem postavite dodatke v zemeljskih barvah, ki bodo ali okrepile zemeljske lastnosti ali poudarile ognjene, s katerimi se bodo lažje razvile strasti. Izogibajte pa se lesenim, kovinskim in vodnim motivom.

V spalnici lahko pritok ljubezni okrepite s podobami zaljubljenih parov, s kristali (roževec) in z dodatki iz svile.

Za ohranitev srečnega odnosa naj spalnica odraža lepoto ljubezenskega odnosa, v katerem si želite biti ali ga ustvariti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram