Feng shui in ljubezen

Se sprašujete, kako sta feng shui in spalnica povezana? Si želite v življenje privabiti bivšo ali novo ljubezen? Potrebuje vaš odnos le malo pomoči? S feng shui nasveti lahko najdete (ali obdržite) srečen in trden odnos. Vsi temeljijo na dejstvu, da je spalnica živahen in harmoničen prostor, kjer ljubezen lahko resnično zaživi.

 

Preberite si nekaj namigov, kako privabiti energijo ljubezni v svoj dom.

Je vaša spalnica dovolj udobna za dve osebi? Če je vaša postelja potisnjena v kot ali pa postavljena za vrati, ob njej pa stoji le ena nočna omarica, imate najverjetneje težave pri iskanju ljubezni. To nakazuje, da za pravo ljubezen še niste pripravljeni oziroma se še vedno pred njo skrivate. Razmislite, zakaj!

Je okoli vaše postelje uravnotežena energija? V partnerskem odnosu je postelja del obeh, zato morata imeti oba dovolj prostora na svoji strani. To bo namreč ustvarilo harmonijo ter prineslo spoštovanje in enakovrednost. Oba se bosta lažje prepustila strastem, saj ne bo zunanjih dejavnikov ali ovir, ki bi motili pretok in razvoj ljubezni.

Imate v omari dovolj prostora? Omara, v kateri je dovolj prostora in se energija lahko nemoteno giblje, spodbuja ne le dobro počutje, ampak povečuje priložnosti, da se odnos poglobi. Poleg tega pa vaši ljubljeni osebi omogoča, da v omaro spravi stvar ali dve in tako dobi občutek, da je del vašega življenja. In obratno! Zapomnite si, v odnosu sta dva, zato morata imeti oba dovolj prostora. 

Spalnica - kuhinja - kopalnica

Pomembno je, da sta poleg spalnice uravnoteženi tudi kopalnica in kuhinja. To so namreč tri področja, ki sovplivajo drug na drugega. Če je pretok energije oslabljen ali blokiran v enem od teh prostorov, se bo to prej ali slej pokazalo tudi v ljubezenskem odnosu. 

Si lahko jasno vizualizirate življenje z osebo svojih sanj? Kako je to videti? Kaj začutite ob tej misli? Vas je strah, ali čutite neizmerno srečo? Te občutke prenesite v svoj dom s posebnimi fotografijami ali slikami, z barvami in vonjavami (eterična olja). Izogibajte pa se žalostnim podobam in kombinacijam v številu 3, če želite privabiti srečen ljubezenski odnos. Število 3 k sebi privablja dodatne energije oziroma osebe. Poskrbite, da bo zlasti v spalnici vse po dvoje: dve sliki, dve nočni omarici, dve nočni lučki ...

Jugozahod: predel partnerstva in resnične ljubezni

Še posebej pa bodite pozorni na jugozahodni predel spalnice. Tu je po feng shui-ju predel partnerstva in ljubezni. Sem postavite dodatke v zemeljskih barvah, ki bodo omogočili prizemljenost, in dodatke v rdečih tonih, s katerimi se bodo lažje razvile strasti. Pazite, da te barve ne bo preveč, saj lahko zaneti konflikte in privabi negativno energijo. Izogibajte se tudi lesenim, kovinskim in vodnim motivom.

V spalnici lahko pritok ljubezni okrepite tudi  podobami zaljubljenih parov, s kristali (roževec) in z dodatki iz svile.

Za ohranitev srečnega odnosa naj spalnica odraža lepoto ljubezenskega odnosa, v katerem si želite biti ali ga ustvariti.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram