Izkoristite moč Tarot kart in najdite notranji mir

Vsi smo se že soočili z občutkom, da ne moremo zaspati, se skoncentrirati ali občutiti notranjega miru. Ne glede na to, ali gre za težave na delovnem mestu, v partnerskem odnosu, ali pa le obremenjevanje s tem, kaj se v svetu dogaja, lahko občutimo skrbi in tesnobo glede tega, kaj nam prihodnost prinaša.

Premagajte čustvene ovire in začnite fazo duhovnega zdravljenja

Najprej morate zastaviti vprašanje. Karte so nato premešane in razporejene tako, da se vsaka pozicija nanaša na določen vidik vašega vprašanja. Simboli na karti se nato analizirajo in predajo. Spodaj je navedenih nekaj načinov, kako vam lahko karte pomagajo najti mir v času negotovosti.

Pomagajo vam najti smisel v dogajanju okoli vas. Poslušati o naravnih nesrečah, nasilnih dejanjih ali drugih dogodkih, ki nas razžalostijo, lahko v nas vzbudijo občutek nemoči in duhovne šibkosti. Karte vam lahko pomagajo razumeti, kaj se dogaja in kaj lahko sami naredite.

Pomagajo vam ozavestiti vaš notranji svet. Včasih konflikt ne izhaja iz zunanjega sveta, ampak zaradi stvari, ki jih kopičimo v sebi. Morda ste se sprli s prijateljem, ali pa imate težave v odnosu s partnerjem. Karkoli že je, vam bodo karte pomagale razumeti energije, ki se prepletajo in kako se z njimi soočiti.

Nudijo vam jasnost glede določenih situacij. Včasih je težko narediti korak nazaj in pogledati na stvari tako, kot v resnici so. Karte vam omogočajo, da globlje pogledate na vse vidike svojega problema – tudi nase – da boste bolje razumeli, kaj vas zadržuje pred napredkom in osebno rastjo. Pomagalo vam bo najti način, kako se rešiti iz začaranega kroga.

Nudijo vam nasvete, kako narediti korak naprej. Včasih je najtežji del problema najti pravo rešitev. Karte vam omogočajo ne le boljše razumevanje težave, ampak tudi rešitev, s katero boste lažje dosegli želeno. Ustvarite si lahko lepšo prihodnost.

Dajejo vam moč. Če verjamete ali ne, ampak pot k boljši prihodnosti se začne z vami. Če že nimate moči nad tem, kaj se okoli vas dogaja, imate mol, da negativne situacije spremenite v pozitivne. Vse, kar potrebujete, da rešite težavo je, da spoznate svoje sposobnosti in se začnete zavedati lastne moči.

Vsi se na eni točki v življenju srečamo z ovirami, toda način, kako se z njimi soočimo, naredi razliko. Ustavite se za hip in premislite, kaj vas ta trenutek skrbi. Je to povezano z ljubezenskim življenjem? Morda nerešeni konflikt s prijateljem? Novice iz sveta? Ne glede na to, kaj je vzrok za vaše nelagodje, vam bodo karte dale ravno to, kar potrebujete za srečnejšo prihodnost.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram