Feng shui nasveti za srečnejše življenje

Cilj feng shuia je uravnoteženo življenje. Uči nas, da je potrebno za srečo fizično in simbolično narediti prostor. Doma ali na delovnem mestu lahko ublažite stres in obnovite energije z uporabo sledečih feng shui prilagoditev.

Obarvajte svoj svet

Če ste nagnjeni k depresiji in preobremenjenosti, se izogibajte monokromatski barvni shemi. V kolikor vam je všeč bela barva, obesite barvito sliko na eno od belih sten, da služi kot vzvišena žariščna točka. Če vam daje veselje narava, izberite nevtralno barvno paleto - sive, rjave in medene barve. Tople barve, kot so rdeča, rumena in oranžna, so idealne za ljudi, ki uživajo v umetniških dejavnostih. Hladne barve, kot so modra, zelena in vijolična, so bolj primerne za ljudi, ki so najsrečnejši pri jogi, pilatesu, meditaciji in drugih oblikah sprostitve.

Izboljšajte svoje obete

Če je vaša miza obrnjena proti steni, lahko delo popolnoma nadvlada nad vašim življenjem. Namestite mizo tako, da boste imeli navdušujoč razgled. Ta vas bo opominjal, da je potrebno ravnotežje med odgovornostjo in zabavo. V primeru, da lokacije mize ne morete spremeniti, obesite v višino oči sliko sproščenih ljudi. Ta vas bo opominjala, da imate življenje tudi izven pisarne.

Pripravite škatlo za ustvarjanje

Barve, svinčniki, papir, modelirna glina, fotografska oprema …, ne glede na to, kaj boste izbrali in dali v škatlo, vas bodo ti predmeti spodbujali k ustvarjalnosti. Opominjali vas bodo, da si morate vzeti čas za najljubše dejavnosti. Idealno bi bilo, da bi škatlo za ustvarjanje hranili v osrednjem delu desne strani doma. To področje je namreč področje veselja.

Znebite se navlake

Sreča se ne more ukoreniniti, če nima prostora za razcvet. Torej, če je vaš dom prepoln stvari, ki jih ne želite, ne potrebujete in ne uporabljate več, se jih boste morali znebiti. Stvari prodajte ali podarite v dobrodelne namene. Še posebej je pomembno, da je desna stran doma zračna in prostorna ter da jo kot tako tudi ohranjate. Če bo na tem območju energija prosto tekla, boste živeli življenje z odprtim in veselim srcem.

Odprite se sreči

V središče desne strani doma postavite odprte kozarce, steklenice in vaze. Napolnili se bodo s srečo. Uprite se nagonu, da bi te posode napolnili z lastnino. Ne pozabite, da so simboli vaše sposobnosti za sprejemanje daril.

Srečo lahko pritegnejo tudi simboli žetve. Žetev predstavlja sposobnost človeka, da trdo dela. Človek pa se po obdobju trdega dela vedno lahko veseli. Če imate težave s sproščanjem po delu, postavite sliko sklede z zrelim sadjem nekam na desno stran doma. Dober simbol je tudi drevo, prekrito z jesenskimi listi. Še najbolje pa bi bilo, da bi razstavili družinske fotografije.

 

Izobesite slike iz otroštva

Slike iz otroštva vas bodo opominjale, da se morate ponovno povezati z radostnim in spontanim duhom. Izberite le fotografije, ki vam vzbujajo srečne spomine. Če ste imeli nesrečno otroštvo, se lahko odločite za fotografije hišnih ljubljenčkov ali drugih prikupnih mladih živali.

Vnesite v dom zemeljsko energijo

Varnost je del sreče. Poleg varnosti pa je pomembna tudi podpora. Zato bi bilo dobro v dom vključiti veliko zemeljske energije, predvsem na desno stran doma. Odločite se za nizko pohištvo, mehke barve in teksture ter kvadratne oblike. To bo sreči omogočilo vstop v dom.

Vzpostavite mavrično povezavo

Na okno obesite kristal, da bo lovil svetlobo. Mavrice, ki jih bosta ustvarjala kristal in svetloba, bodo iz doma odganjale negativno in depresivno energijo, kar vam bo omogočilo, da se boste z lažjim srcem premikali naprej.

Preobrazite svoj dom

Feng shui obravnava lastnino kot podaljšek notranjega življenja. Če vas obdaja pohištvo, zaradi katerega ste žalostni, boste morali uvesti spremembe. Enako velja za umetniška dela, ki vas ne razveseljujejo več. Znebite se družinske dediščine, ki vas zaradi spominov samo žalosti. Stvari zamenjajte s predmeti, ki bodo podaljšek vašega okusa in osebnosti.

Če se boste ponovno povezali sami s seboj, če boste spoštovali sami sebe, svoje odločitve, misli in želje, če boste našli svoj notranji ritem in ravnovesje, boste našli tudi pot do sreče. Poslušajte svoj um, telo in srce!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram