Najboljša vadba za vaš znak

Postanite fit in vitalni z astrologijo!

Če iščete način, kako bi lahko prišli v formo ali kako bi obdržali kondicijo, vam bodo ti predlogi zagotovo pomagali. Vsak zodiakalni znak namreč vlada določenemu delu telesa, zato nekatere vaje bolj ustrezajo enim znamenjem kot drugim.

 

Pri načrtovanju vašega programa vadbe je ključno, da upoštevate, kaj ste po horoskopu.

Zemlja, ogenj, voda in zrak so elementi, ki igrajo bistveno vlogo v astrologiji. Z njimi so pogojena vsa znamenja. Najprej preverite, s katerim elementom je povezan vaš znak.

V kolikor je vaše znamenje zaznamovano z vodo, bi morali vaditi v vodi, če pa se vaš znak ujema z zrakom, potrebujete veter v obraz. V kolikor ste ognjeno znamenje, bi se morali potiti, in če ste zemeljski znak, boste naredili čudeže z vadbo na prostem.

Nato izberite vaje, ki so zanimive, ki bodo motivirale vaš znak in se jih držite!

OVEN

Pijte veliko vode! Kot znak ognja naravnost gorite, ko se gibate, zato potrebujete več tekočine kot povprečna oseba. Vadite energično in poskrbite, da se boste vsakič spotili. Za ovne so primerni dolgi pohodi ali plezanje. Vzpenjajte se, tecite ali plavajte. Vsekakor telovadite zunaj v naravi. Pri vadbi potrebujete raznolikost in ta mora potekati na prostem.

BIK

Imate počasen metabolizem, zato za vas predstavlja vadbo že živahno vrtnarjenje. Morda bi se želeli preizkusiti v plesu, da se prepustite svojemu briljantnemu občutku za ritem. Karkoli se boste že odločili, potrebujete nekaj stalnega, torej se odločite za tečaj in preprost režim vadbe. Vaše grlo je vaša šibka točka, zato se odpovejte pečenim in ocvrtim zadevam.

DVOJČKA

Večino časa delate pod stresom, zato je za vas sprostitev nujna. Joga bo popolnoma spremenila vaše življenje. Šibka točka dvojčkov so pljuča, zato poskrbite, da boste med vadbo globoko dihali. Vaja, ki jo boste izbrali, naj bo zabavna in preprosta ali pa naj vsaj ne traja predolgo.

RAK

Potrebujete vadbo, ki jo lahko opravljate doma. Investirajte nekaj denarja v uteži in vadbene trakove. Ker je rak vodno znamenje, je tudi plavanje odlično za vas, zlasti prsno. Prav tako so nujne vaje za trebušne mišice, saj vam bodo pomagale odpraviti posledice od sladkarij.

 

LEV

Za vas je odlična tista vadba, po kateri boste lahko pokazali oblikovano telo, na primer aerobna vadba. Levi imate ogromno energije in ste tudi briljantni plesalci. Vaša šibka točka je srce, zaščitite ga s počitkom. Ne pozabite na lepotni spanec, saj so levi veliki zaspanci, ki spijo kar 20 ur dnevno.

DEVICA

Devicam se priležejo dolgi sprehodi. Vsaj dvakrat na dan se ustavite in si vzemite čas za sprostitev ali meditacijo, da umirite misli. Vsakih nekaj mesecev pa potrebujete dolg odmor. Najboljši šport za device je plavanje, drugače pa rabite strukturiran način vadbe, s specifičnimi, podrobno dodelanimi detajli.

TEHTNICA

Spoštovati morate vzpone in padce energije. Zjutraj potrebujete lažjo vadbo – še posebej raztezanje hrbta, da okrepite spodnji del hrbta. Večeri so najboljši za ples ali aerobiko. Tehtnice ste hitro utrujene, ker zaužijete preveč ogljikovih hidratov in spijete premalo vode. Pijte več vode!

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste trpežni in že navsezgodaj zjutraj željni vadbe z ovirami. Zato ste zlahka maratonski prvaki. Samo pazite, da ne pretiravate s fizično aktivnostjo, ker bi radi potlačili notranje občutke. To bi lahko vodilo do zdravstvenih težav. Jejte hrano, ki vsebuje veliko vlaknin in malo maščob ter pijte veliko vode.

 

STRELEC

Strelci se odločite za tek, hojo, jahanje ali lokostrelstvo. Če ne vadite dovolj, lahko dobesedno zbolite. Šibka točka vašega znaka je plitvo dihanje, zato se trudite dihati globoko. Torej, recite "da" jogi!

KOZOROG

Vaša najšibkejša točka so kolena, torej dragi kozorogi, nič napornega za vas! Namesto teka poskusite z lahkotno hojo, plavanjem ali jahanjem. Kozorogi ste naravni plezalci in dokler ne boste pretiravali - še posebej na soncu - boste vedno dosegli vrh.

VODNAR

Najbolje se odrežete pri vadbi na prostem, pri deskanju, potapljanju, jadranju ali padalstvu. Tudi vadba, ki vam omogoči, da se izrazite - kot aerobni ples - je nujna. Kadarkoli morate vaditi v telovadnici, poskrbite, da boste imeli glasbo, ki vas bo motivirala. Znamenje vodnarja je praviloma povezano s cirkulacijo, zato se premaknite!

RIBI

Kot najbolj vodno znamenje morate biti previdni pri zadrževanju vode in napihnjenosti. Ironično je, da če boste preživeli veliko časa v vodi - plavanje, celo kopanje – lahko to preprečite. Pijte dovolj vode, privoščite si dovolj spanja, pazite na svoje noge in poskusite tai chi - morda celo na plaži!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram