Kje se vam nasmiha sreča?

Preberite si, kje se vam nasmiha sreča. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka FEBRUARJA, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Z navdušenjem, čutom za umetnost in lepoto, boste naredili velik korak naprej v življenju. Na dogajanje okrog sebe glejte z optimizmom. Uživajte, negujte in bodite zadovoljni s tem, kar imate trenutno. Čakajo vas dobri časi in občutek odličnosti. Pridobili boste na moči, s tem pa začeli posegati po uspehih na čustvenem področju. Odnosi se bodo okrepili in poglobili, manj bo burnih reakcij. Vodila vas bosta ravnovesje in sodelovanje, to pa se bo preneslo tako na področje ljubezni kot posla.

Sporočilo pod številko 2

Bodite realistični in počakajte, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Okolica vam bo vsiljevala omejitve, zato boste morali paziti, da pritisku ne boste podlegli. Ko se boste postavili zase, boste spoznali, da se v vas skriva vir moči, ki omogoča osebno rast in napredovanje na vseh nivojih življenja. Trdno boste stali za svojimi prepričanji in vrednotami, kar bo izboljšalo vašo javno podobo. K sebi boste začeli privabljati pozitivno energijo, ki vas bo popeljala na pot enosti in celovitosti, ki bo največje spremembe obrodila na poslovnem področju.

Sporočilo pod številko 3

Zdaj je čas, da začnete zaupati in ostanete zvesti samemu sebi. Naj vas ne skrbi, kaj bo prihodnost prinesla, saj ste na poti napredka in razvoja. Uspeh boste dosegli, če se boste vrnili k osnovam, če ne boste pozabili, zakaj ste se odločili, za kar ste se. Ne izgubite zaupanja vase. Vaša moč volje bo premikala zidove, notranja energija pa vas pripravila, da se boste soočili z vsemi izzivi. Na podlagi poštenja in iskrenosti boste lahko uresničili svoje zamisli in navdušili ljudi okrog sebe. Ne pozabite pa se veseliti tudi z malimi, kratkotrajnimi zmagami.

Sporočilo pod številko 4

Premislite, kaj si želite in ponovno prevzemite vajeti v svoje roke. Potreba po nadzoru prihaja iz nekje, zato tega ne ignorirajte. Vzpostavite ravnovesje, ne pehajte se za velikimi zmagami, ampak izbirajte svoje bitke. Dokopljite se do bistva, obudite se, naj pa vas ego ne zanese. Če boste iskreni do sebe, boste dosegli najvišje ideale, našli nove modrosti in razumevanje z drugimi. Vaše duhovne vrednote se bodo spremenila, nadgradile. Veselite se lekcij, ki so pred vami, saj so šele prvi korak k nečemu boljšemu in lepšemu.

 

  

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram