Katere lastnosti pokažite, da vam bo uspelo oziroma da boste naredili boljši vtis?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se pogumno lotite reševanja težav oziroma kaj vas trenutno najbolj bremeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v spomladanskem obdobju, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh, zlasti v torek, pokažite več življenjske moči in strasti. Ponovno najdite interes pri tem, kar počnete in kaj si še želite uresničiti. Rdeča barva bo sprostila globoko ujete energije in vam dala zagon, da dokončate, kar že nekaj časa stagnira. Okrepila bo vaše čutenje in dojemanje dogajanja okoli sebe. V vas bo izboljšala vse, kar je povezano z ognjem. Lažje boste pokazali, kdo ste in po čem hrepenite. Tudi odnosi bodo dobili novo podobo, če v sebi ne boste več skrivali svojih občutkov – tako dobrih kot slabih.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh, še posebej v sredo, pokažite optimizem, veselje in vedrost. Prepustite se energijam, ki vas obdajajo. V sebi in drugih najdite pozitivne lastnosti. Naj vas vodita zadovoljstvo in želja po odkrivanju dobrega. Rumena barva bo izboljšala vašo koncentracijo in razsodnost. Točno boste vedeli, kje se nahajate in čemu morate dati več svoje energije. Lažje boste preoblikovali odnose, znotraj njih pa našli svoje mesto. Manj bo malodušja in omahljivosti, ko bo to najbolj pomembno, in več samozavesti ter odločnosti.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh pokažite ljubezen in zaupanje vase. V petek bodite še posebej ljubeči in se prepustite pozitivnim energijam, ki jih boste čutili okoli sebe. Začnite se povezovati z drugimi, pojdite v naravo in se sprostite. Zmanjšajte napetost in naredite korak stran od vseh čustvenih tegob. To bo prineslo več uspeha in lažje uresničevanje načrtov. Vaša ustvarjalnost bo na vrhuncu, zato pustite prosto pot novim idejam. Zelena barva bo povečala vašo čustveno moč in izboljšala splošno razpoloženj, kar bo povečalo možnosti, da dosežete želeno, še posebej v ljubezni.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh, zlasti v četrtek, naj vas vodita ustvarjalnost in vdanost. S pripravljenostjo na miren dialog in s konstruktivnim izražanjem si boste odprli mnoga vrata k uspehu. Modra barva bo spodbudila vaše spodobnosti komunikacije. Blesteli boste v pri izražanju svojih misli, le ne analizirajte preveč kako se bodo drugi odzvali na vaše besede. Svoj položaj boste utrdili, če ne boste požirali besed, če boste iskreni in jasni. Ne bojte se, da bi bili zavrnjeni, saj vam to prepogosto preprečuje napredek in osebno rast.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram